Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČAK TRI PARA

Evo gdje gledati HNL petak: Osijek protiv Gorice po zadnju nadu u borbi za titulu

Osijek i Gorica susreli se u 24. kolu Prve HNL
Davor Javorovic/PIXSELL
07.05.2021.
u 12:00

Ovaj petak će biti prava HNL poslastica...

Ovo će biti pravi HNL petak u kojemu imamo čak tri utakmice najbolje hrvatske lige. Lokomotiva čeka Slaven Belupo, Šibenik Istru, a Gorica Osijek.

Upravo je ovaj potonji par zasigurno i najzanimljiviji. Od 19 sati i 10 minuta Nenad Bjelica i njegove trupe pokušat će Dinamu pomrsiti planove u posljednjoj svojoj šansi za naslov prvaka. Naravno, niti pobjeda Osijeka danas ne bi taj naslov osigurala Slavoncima, ali bi im barem dala još nade u posljednja tri kola.

Ipak, Goričani žele ostati na trećem mjestu koje ih vodi u Europu, tako da će sigurno i Oreščaninovi dečki dati sve od sebe da  pobjede u susretu kojemu je uvijek teško predvidjeti ishod. Osijek je s 2:1 bio bolji u Gradskom vrtu, Goričani kod kuće s 4:1, a u posljednjem je susretu u Osijeku bilo 1:1. 

U ranijem susretu (15:00) momčad Samira Toplaka, Lokomotiva, čeka Tomislava Stipića i njegove 'farmaceute'. Do sada su ove momčadi dva puta remizirale, a jednom je Slaven izgubio, a bit će zanimljivo vidjeti hoće li Lokomotiva nastaviti s pobjedničkim stavom kakav im uvijek ima i trener Toplak, najpoznatiji spasitelj klubova iz donjeg doma elitnog razreda.

Na Šubićevcu Šibeniku na noge dolazi Istra od koje su dva puta ove sezone izgubili u prvenstvu, ali i u četvrtfinalu Kupa, a jedinu pobjedu su upisali rezultatom 1:0, ali to baš na domaćem terenu pa im se možda i ovoga puta osmjehne sreća.

Evo gdje gledati 33. kolo 1. HNL, 7. svibnja 2020.

  • 15:00 Lokomotiva - Slaven Belupo (HNTV, Arena sport 1)
  • 17:05 Šibenik - Istra 1961 (Arena sport 3)
  • 19:10 Gorica - Osijek (Arena sport 3)
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije