Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HEP Croatia Cup

Evo gdje gledati brončane kraljice šoka

Osijek: Kvalifikacijska utakmica za žensko rukometno EP, Hrvatska - Island
Davor Javorovic/PIXSELL
13.04.2021.
u 19:03

- Oni su dobra ekipa, imaju puno dobrih rezultata iza sebe, ali ne bojimo se nikoga, bacit ćemo se na glavu i igrat kao ekipa.-

Trenutno najjači turnir u svijetu, tako bi se mogao nazvati HEP Croatia Cup koji će se održati od 14.-16. travnja u Poreču. Hrvatske 'Kraljice šoka' ugostiti će aktualne i bivše svjetske prvakinje, Nizozemke i Brazilke - reprezentacije koje za 99 dana nastupaju na Olimpijskim igrama u Tokiju.

Tribine će nažalost biti prazne, ali naše cure sigurno će dati sve od sebe da još jednom pokažu zašto su bile brončane na Europskom prvenstvu u Danskoj. Reprezentativka i kapetanica naše reprezentacije, Katarina Ježić poručuje kako je energija u ekipi odlična te se nada i takvim rezultatima. Za Nizozemke kaže: - Oni su dobra ekipa, imaju puno dobrih rezultata iza sebe, ali ne bojimo se nikoga, bacit ćemo se na glavu i igrat kao ekipa.-

Zbog koronavirusa neće biti izbornika Nenada Šoštarića te će reprezentaciju predvoditi Snježana Petika, prva zamjena izbornika.
-Pripremat ćemo se najbolje što možemo u datom trenutku s obzirom na otkaze koje smo imali i izostankom trenera Šoštarića, ali vjerujem da ćemo se pokazati u najboljem svijetlu. - 

Prokomentirala je i situaciju u nizozemskim redovima koje dolaze sa samo devet igračica s Europskog prvenstva; 
-Njihove igračice iz Borussije Dortmund su nažalost u karanteni, ali će nastupiti sa povratnicom Polman te mislim da je kvaliteta ostala nepromijenjena, možda čak i na višem nivou, ali to nama ništa ne znači. Mi znamo što hoćemo i vjerujem da ćemo na prvoj utakmici to i pokazati. - dodaje Petik.

HRS će u suradnji s RTL Televizijom prenositi obje utakmice naših rukometašica. U dvorani Žatika, u Poreču, 'Kraljice šoka' otvaraju sutrašnjim susretom, 14. travnja, koji počinje u 20:00 sati uz izravni prijenos na RTL 2 televiziji. U petak, 16. travnja u istom terminu, također na RTL 2 možete pratiti utakmicu protiv Brazila.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije