Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD 19 SATI

Evo gdje gledati borbu Rijeke i Dinama za Europsku ligu...

Foto: Pixsell
1/6
01.10.2020.
u 09:25

Podsjetimo, igra se samo jedna utakmica, tako da će večerašnji susreti odrediti hoće li se tko od naših predstavnika posvetiti samo domaćem nogometu ili će i dalje braniti hrvatski nogomet na europskim travnjacima

Jedina dva predstavnika hrvatskog nogometa u Europi danas igraju završno pretkolo Europske lige. Prolazak u grupnu fazu natjecanja traže aktualni prvak Dinamo i osvajač Kupa, Rijeka. 

POGLEDAJTE: Dinamove pripreme za novu sezonu

Zagrebački će sastav u Maksimiru ugostiti estonsku Floru, dok će Riječani u goste danskom Kopenhagenu. 

Modri će na teren od 19, a 'bijeli' od 20 sati. Raniji susret možete pratiti u programu Arenasporta 1, dok su riječani na 'dvojci' iste kuće.

Podsjetimo, igra se samo jedna utakmica, tako da će večerašnji susreti odrediti hoće li se tko od naših predstavnika posvetiti samo domaćem nogometu ili će i dalje braniti hrvatski nogomet na europskim travnjacima.

Foto: Instagram

Dinamo je favorit u svome susretu i sve osim plasmana “Modrih” u skupinu bilo bi u najmanju ruku šokantno. 

- Vjerujem da je momčad svjesna, a to ne treba kriti, da je Dinamo apsolutni favorit, ali da pritom treba respektirati suparnika. Vidjeli smo i u Mađarskoj što je nogomet i što se dogodi kad ne iskoristiš svoje prilike. Siguran sam da će momčad odgovoriti na najbolji način, te da ćemo ostvariti pobjedu i plasirati se u skupinu - rekao je trener hrvatskog prvaka Zoran Mamić u najavi još jednog susreta pred praznim tribinama u Maksimiru.

Foto: Instagram

S druge strane, Rijeka nema tako lagan zadatak. Kopenhagen, je momčad koja je prošle godine igrala u četvrtfinalu Europske lige i izgubila na tek u produžecima od Manchester Uniteda, a skupine Lige prvaka i Europske lige nisu im nepoznanica.

- Dugi niz godina je Kopenhagen u skupinama Lige prvaka i Europa lige te su po tom pitanju ispred nas i s većim iskustvom. Ne mora to ništa značiti jer se igra na jednu utakmicu. Tu nema nekog velikog favorita. Nemamo što izgubiti, idemo pokazati ono što znamo i nema veze tko je favorit na papiru - najavio je Stjepan Lončar, veznjak Rijeke, optimistično. 

Foto: Instagram

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije