Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZVRAT ČETVRTFINALA

Evo gdje gledati Bayern u lovu na preokret i polufinale Lige prvaka protiv Pariza

GES / Football / FC Bayern Munich-PSG, 04/07/2021
Foto: Werner Eifried/DPA/PIXSELL
1/2
13.04.2021.
u 13:09

Poštujemo Bayern, mislim i dalje da su oni trenutačno najbolja ekipa na svijetu. Osvojili su sve, ali naravno, pokušat ćemo pobijediti, rekao je Pochettino...

Dok Sevilla donosi uzvratnu utakmicu četvrtfinala nogometne Lige prvaka između Chelseaja i Porta u 21 sat nakon pobjede 'bluesa' 2:0 u prvoj utakmici, u Parizu nas čeka još veća poslastica. 

Nakon slavlja PSG-a 3:2, Bayern se nada preokretu, a ljubitelji nogometa pravoj elitnoj ljepotici na travnjaku.

Mbappé (2x) i Marquinhos zabili su za slavlje Parižana, a za Bayern su zabili Maxim Choupo-Moting  i Thomas Muller, no bez Lewandowskog to nije bilo dovoljno. Doduše, Hansiju neće danas biti ništa lakše. 

Dok mu je prošli tjedan nedostajalo sedam igrača, danas ih neće imati čak osam: Lewandowski, Gnabry, Douglas Costa, Hoffman, Roca, Tillman, Tolisso te Süle koji se ozlijedio baš u posljednjem susretu. 

- Moramo odigrati dobro u obrani, to je naš zadatak. Drugi je, jasno, da moramo postići barem dva pogotka. Stoga nas čeka težak posao, ali veselimo se utakmici. Ovo su dvoboji zbog kojih se igra nogomet. Zbog toga su ovi igrači u Bayernu. Pokušat ćemo prirediti iznenađenje u Parizu - najavio je, unatoč problemima, trener Bayerna Hansi Flick.

Pochettino ide puno mirnije u ovaj susret. 

- Obje ekipe mogu proći u polufinale. Poštujemo Bayern, mislim i dalje da su oni trenutačno najbolja ekipa na svijetu. Osvojili su sve, ali naravno, pokušat ćemo pobijediti. Respektiramo ih, ali na terenu ćemo sve dati za pobjedu - rekao je Mauricio Pochettino.

Utakmicu možete pratiti na programu PlanetSporta 1 od 21 sat, a u isto vrijeme na drugom programu PlanetSporta možete gledati utakmicu Chelsea - Porto.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
20:04 13.04.2021.

PSG ima zaista ogromnu prednost,ali Bayern se ne smije podcjenjivati,jer se u Bayernu igra dok ne sjednu u autobus za kuci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije