Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMA SE SP

Evo gdje ćemo za dvije godine gledati Duvnjaka i društvo

Kairo: Svjetsko prvenstvo u rukometu, Danska - Hrvatska
Slavko Midzor/PIXSELL
31.08.2021.
u 16:50

Na SP će nastupiti 32 reprezentacije, a domaćini te branitelji naslova Danci imaju već osiguran nastup

Poljska i Švedska bit će domaćini SP za rukometaše 2023. godine (11-29. siječnja), objavila je Međunarodna rukometna federacija (IHF).

U Švedskoj gradovi domaćini trebali bi biti Göteborg, Malmoe, Stockholm, Kristianstad i Jönköping, dok će poljski gradovi domaćini biti određeni tijekom ove jeseni. Finale bi trebalo biti održano u Stockholmu u Tele2 Areni, koja može primiti 20.000 gledatelja, dok će ždrijeb skupina biti u Poljskoj u srpnju 2022. 

 Na SP će nastupiti 32 reprezentacije, a domaćini te branitelji naslova Danci imaju već osiguran nastup.  

 Švedska će po peti puta biti domaćin SP-a, a Poljskoj je to prvi puta. 
 

Komentara 3

Avatar ysvlacionicy
ysvlacionicy
07:04 01.09.2021.

Sigurno ne na hrt-eu...

BR
Breoxs
18:48 31.08.2021.

U vaterpolu guramo Garciu, Bušlju, Obradovića i Jokovića, u nogometu Modrića, Lovrena, Badelja, a u rukometu Musu, Zlatka Horvata, Ivana Ćupića. Sada vidim da misle i Domagoja Duvnjaka cijediti do 34 god i 8mjeseci. U rukometu uvijek ista priča. Počnemo gubiti na otvaranju SP-a, od Argentine, Brazila, Japana, Egipta 3 ili 4 razlike, i onda već na prvoj utakmici izraubanog Duvnjaka do kraja uništimo jer se Duvanjak umori trčeći s Japancima koji imaju 25 godina. Alibi izbor koji ne vodi uspjehu niti u jednom sportu. E da, u košarci su isto radili s Rokom Lenijem Ukićem.

BR
Breoxs
18:32 31.08.2021.

Ići ćemo na SP, u to ne sumnjam, ali tamo će Domagoj imati 34 godine i 8 mjeseci. Naši izbornici očito misle da sportaši traju vječno pa su vaterpolisti okrenuti na Obradovića, Garciu, Jokovića, nogometaši na Modrića, a rukometaši na Ćupića, Zlatka Horvata i Domagoja Duvnjaka. Nije da nema mlađih, ima, samo treba se odmknuti od tog alibi pristupa u kojem se ide da nogometaši prođu grupnu fazu, a da vaterpolisti i rukometaši budu zadovoljni 5. mjestom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije