Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PETAK

Polufinale svima, a ne samo njima? Evo gdje ćemo gledati Hrvatice u lovu za medalje

Hrvatska - Njemačka
REUTERS/Pixsell
15.12.2020.
u 20:26

Na kraju je na semaforu ostao rezultat 23-20 za naše djevojke i suze radosnice u očima nakon ovoliko truda i rada za veleban i potpuno zaslužen prolazak u završnicu

Hrvatske rukometne reprezentativke još su jednom napravile pravu senzaciju na Euru u Danskoj!  Stigle su em do prve povijesne pobjede nad njemačkom reprezentacijom, em su stigle do povijesnog polufinala velikog natjecanja. 

Njemačka reprezentacija je izgledala jako čvrsto u prvom dijelu, a Hrvatice nervozno pa su skoro konstantno bile u zaostatku, no do kraja prvih 30 minuta stigle su s izjednačenjem, a skoro i prednošću. No drugo poluvrijeme je samo proletjelo, a proletjele su i Hrvatice kroz njega s velikim gol razlikama i predivnim serijama. 

Na kraju je na semaforu ostao rezultat 23-20 za naše djevojke i suze radosnice u očima nakon ovoliko truda i rada za veleban i potpuno zaslužen prolazak u završnicu.

Hrvatske rukometašice u polufinalu Europskog prvenstva u Danskoj igrat će protiv Francuske ili Rusije. Francuskinje su u posljednjem kolu skupine I pobijedile Švedsku sa 31-25 i tako osigurale polufinale. Tko će uz Francusku ići dalje i tko će biti suparnik naših rukometašica, doznat ćemo večeras nakon dvoboja Danska - Rusija.

Kako neslužbeno javlja stranica 'Mi Hrvati', HRT je otkupio prava na prijenos utakmica završnice rukometnog Eura za žene. 

- Prema neslužbenim informacijama koje smo upravo dobili HRT je otkupio prava prijenosa završnice rukometnog europskog prvenstva za žene u Danskoj (polufinala, finale i utakmica za treće mjesto). Klub navijača CFE-Mi Hrvati također je uložio puno truda kako bi došlo do realizacije prijenosa na nacionalnoj televiziji što nas čini izuzetno ponosnima. Našim curama želimo sreću u daljnjem tijeku natjecanja, uspjeh su već ostvarile - napisali su u objavi.

Ipak, s Prisavlja još nije stigla službena potvrda, no nadajmo se kako će barem polufinale Hrvatska moći gledati bez ograničenja, djevojke su to zaslužile.

Ključne riječi

Komentara 54

DU
Deleted user
21:43 15.12.2020.

Slovenska TV prenosila HR-Njemačka, Slovenski predsjednik zastupa HR u EU... je smo mi to prodani a da niti ne znamo?

PO
Pobijedilismo45"
22:06 15.12.2020.

Treba ukinuti Tv pretplatu jer to je javna pljačka

DA
Dak1959
22:32 15.12.2020.

Kad niste otkupili do sada niste trebali ni od sada , Sramite se !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije