Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljutiti na Velšanina

Evo čime je Bale iživcirao Benzemu i Ronalda pa ga je Ancelotti izvadio iz igre!

Gareth Bale
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
06.01.2015.
u 08:57

Velšanin Gareth Bale suočio se s brojnim kritikama na svoj račun nakon te utakmice, a sve zbog sebičnosti

Španjolski mediji pronašli su krivca za poraz Reala od Valencije. Velšanin Gareth Bale suočio se s brojnim kritikama na svoj račun nakon te utakmice, a sve zbog sebičnosti. Tijekom cijelog susreta pokušavao je individualnim rješenjima, a posebno se ističe situacija pri vodstvu domaćina 2:1.

Gareth Bale dobio je odličnu loptu na desnoj strani i sjurio se u kazneni prostor. Iako mu je u sredini potpuno sam stajao Benzema, a nešto dalje bio je i Cristiano Ronaldo, Velšanin je odlučio sam završiti akciju, ali je u konačnici izblokiran.

To je jako razljutilo spomenuti dvojac, Benzema je ljutito gestikulirao rukama, a Ronaldo je u nevjerici vrtio glavom.

Zanimljivo, ne zna se radi li se o slučajnosti ili ne, ali samo nekoliko sekundi nakon toga Carlo Ancelotti izvadio je Balea iz igre. No, ni to nije pomoglo Realu koji je upisao poraz.

>>Valencia nakon preokreta slavila protiv Reala, zaustavljen niz Madriđana

Komentara 3

Avatar jumanji
jumanji
18:11 06.01.2015.

Nije mogao ubaciti u sredinu,bio je dobro blokiran.

Avatar nula
nula
11:29 06.01.2015.

Bez Luke , Real je kao orkestar bez maestra . Trce na sve strane kao muhe bez glave . I onda dolazi i do ovakvih situacija . Drugo , Bale ima fantasticnu brzinu sa loptom u nogama , ali cisto tehnicki,nema nivo za Real.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije