Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uznemirujuće!

Vlašićev suigrač slomio nogu kao Eduardo, krivac se rasplakao

James McCarthy, lom noge
Foto: Reuters
1/11
20.01.2018.
u 21:03

Kada je Rondon vidio što se dogodilo zaplakao je te su mu igrači došli pružiti podršku.

Utakmicu 24. kola Premier lige između Evertona i West Broma obilježila je teška ozljeda veznjaka Evertona Jamesa McCarthyja  koji inače nema puno sreće s ozljedama jer je u posljednje tri sezone propustio čak 62 utakmice, piše Goal.

U 58. minuti McCarthy je pokušao zaustaviti udarac napadača Rondona te se ubacio između njega i lopte. Nažalost udarac Rondona nije završio na lopti, već na nozi nesretnog McCarthyja koja je pukla na dva mjesta. Kada je Rondon vidio što se dogodilo zaplakao je te su mu igrači došli pružiti podršku. 

James McCarthy, lom noge
1/11

Još nema službenih informacija o težini ozljede i duljini izbivanja s terena, no sigurno je kako je sezona za suigrača Nikole Vlašića gotova. Nesreća nogometaša Evertona podsjetila je lom noge Eduarda da Silve 2008. godine...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije