Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKINUTO NATJECANJE

Everton će vratiti novac navijačima za preostale utakmice

Everton
Foto: Reuters/Pixsell
18.05.2020.
u 07:55

"Svi navijači koji imaju ulaznice za preostalih pet domaćih utakmica mogu dobiti povrat novca ako će se utakmice održati," objavio je Everton.

Vodstvo engleskog premierligaša Evertona ponudit će svojim navijačima novac koji su potrošili na ulaznice za preostale utakmice u sezoni.

Natjecanje u Premier ligi je prekinuto 13. ožujka zbog pandemije koronavirusa i nije poznato kada će se nastaviti. Ukoliko se sezona i odradi do kraja, utakmice će se igrati bez publike na stadionima.

"Svi navijači koji imaju ulaznice za preostalih pet domaćih utakmica mogu dobiti povrat novca ako će se utakmice održati," objavio je Everton.

S Goodison Parka su poručili kako je navijačima ponuđena i mogućnost dobivanja popusta za iduću sezonu ili da novac od ulaznica za preostalih pet utakmica bude proslijeđen u klupski humanitarni fond.

Povrat novaca za ulaznice svojim navijačima ponudili su i Manchester City, Norwich City i Brighton & Hove Albion.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije