Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vardar

Europski prvak u teškoj situaciji: Igrači odlaze!

Dainis Krištopans
Foto: DPA/Pixsell
1/3
13.02.2020.
u 09:21

Ovdje možete preživjeti s 300 eura, ali sve je stresno. Potrebno je čudo da ovdje ostanem i sljedeće sezone - rekao je Christian Dissinger

Bivši europski rukometni prvak Vardar se raspada. U makedonskom klubu nema plaće već šest mjeseci, a klub je napustilo već nekoliko igrača.

Iz Skoplja su otišli Dainis Krištopans i Pavel Atman. Latvijski pivot Krištopans je još prije godinu dana potpisao za PSG, a u Pariz se trebao preseliti ovog ljeta.

Dainis Krištopans
1/8

No zbog teške situaciju u Vardaru otišao je u njemački Füchse, gdje igraju Dejan Milosavljev i Mijajlo Marsenić s kojima je igrao u Skoplju. 

Vratar Khalifa Ghedbane otišao je u španjolski Adamer Leon, Daniil Šiškarjov u Veszprem.

Svoj odlazak još su najavili Christian Dissinger, Staš Skube i José Toledo.

- Situacija je vrlo komplicirana. Većina igrača već šest mjeseci nije primila plaću. Dobijemo samo dio. Ovdje možete preživjeti s 300 eura, ali sve je stresno. Potrebno je čudo da ovdje ostanem i sljedeće sezone - rekao je Christian Dissinger.

Problemi su nastali kada je ruski vlasnik Sergej Samsonenko odlučio se povući iz kluba za koji trenutačno igra bivši hrvatski reprezentativac Ivan Čupić.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije