Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROLIGA

Europski prvak ispao u četvrtfinalu: Real i CSKA na Final Fouru

Real Madrid
Gtres/PIXSELL
25.04.2014.
u 23:25

Final Four se igra u Milanu od 16. do 18. svibnja, a u polufinalnim dvobojima igrat će Real i Barcelona, te CSKA i Maccabi.

Olympiakos je posljednje dvije sezone osvajao Euroligu, međutim ove godine zaustavljeni su već u četvrtfinalu. Bolji od njih bio je Real, koji je u petoj odlučujućoj utakmiciu Madridu slavio sa 83:67 i tako sa 3:2 u seriji izborio Final Four.

Najbolji kod 'kraljeva' bio je Sergio Llull sa 20 koševa, dok je kod Grka Vassilis Spanoulis ubacio 19 koševa.

Posljednji sudionik Final Foura je CSKA koji je sa 30 razlike (74:44) razbio Panathinaikos. Do uvjerljive pobjede momčad iz Moskve je predvodio Saša Kaun sa 18 koševa. Kod Panathinaikosa najbolji je bio James Gist sa 11 koševa. Roko Leni Ukić je za grčku momčad ubacio dva koša.

Final Four se igra u Milanu od 16. do 18. svibnja, a u polufinalnim dvobojima igrat će Real i Barcelona, te CSKA i Maccabi.

>> Vujčić i Žižić na Final Fouru

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije