Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVUKLI POZORNOST

Europski mediji raspisali se o Vrsaljku, Kovačiću i Vukušiću

\'05.08.2010., Split - Druga utakmica treceg pretkola Lige prvaka. HNK Hajduk - Dinamo Bukurest. Ante Vukusic.  Photo: Nino Strmotic/PIXSELL\'
Nino Strmotic/PIXSELL
20.12.2010.
u 16:02

Englezi prate Dinamove dragulje dok su se Španjolci "zakačili" na splitskog dijamanta

Britanski internetski portal IM Scouting uvrstio je Šimu Vrsaljka i Matea Kovačića na popis petorice mladih igrača koje Arsenal želi dovesti u svoju momčad. IM Scouting nije propustio spomenuti da je zbog tehničkih kapaciteta Kovačić vrlo često u Hrvatskoj uspoređivan s Lionelom Messijem.

"Pred njim je sjajna budućnost, to više što zbog polivalentnosti može kvalitetno igrati na poziciji zadnjeg veznog, ali i na desnom boku. Vrsaljko je iznimno talentiran, igra izrazito kombinatorno te ima odličan udarac i precizan centaršut", piše o Vrsaljku.

Španjolski mediji pišu o Anti Vukušiću kao o najvažnijem Hajdukovu igraču i mladoj zvijezdi u usponu. Hajdukova napadača uspoređuju s Goranom Vlaovićem ističući njegovu cijenu od osam milijuna eura.

Komentara 3

NE
nepotrebni
16:12 20.12.2010.

Unistit ce ih menaderi i novac sve do zadnjeg. Umjesto da se postpuno gradi karijera, prodje trnje u Dinamu i manjim Europskim klubovima, pa onda u ligama petice. Ovako 1 od njih 99 uspije, a ostali izgore. Stvarno mi nije jasno za ovog malog Kovacice za kojeg sira javnost ni ne zna kako igra. Jedna utakmica u prvoj momcadi i prodaja u Arsenal? J*bali vas vasi milijuni..

SA
santos008
16:51 20.12.2010.

Tebi nije cilj novac ti ides u firmu iz ljubavi .Moj \'\'nepotrebni\'\' ovo ti je slatko unistavanje

FE
febo
09:59 21.12.2010.

Dobro ti strani mediji pišu.... , ali treba se učiniti sve da ih se što duže zadrži u hrvatskom nogometu... , bojim se da bi vani ovako mladi mogli propasti.... !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije