Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka u srpnju

Eurobasket 2021: Sedam država podnijelo kandidaturu

Košarkaška lopta
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
25.03.2019.
u 15:42

Do isteka službenog roka za prijave kandidature su podnijele Češka, Estonija, Njemačka, Gruzija, Mađarska, Italija i Slovenija

Sedam se zemalja prijavilo za domaćinstvo Europskog prvenstva za košarkaše 2021. godine, priopćio je Međunarodni košarkaški savez (FIBA Europa).

Do isteka službenog roka za prijave kandidature su podnijele Češka, Estonija, Njemačka, Gruzija, Mađarska, Italija i Slovenija, a kako nijedna od tih kandidatura nije samostalna, FIBA Europa je potvrdila da će se grupna faza organizirati u četiri zemlje.

Ipak, samo jedna od njih bit će domaćin završne faze. Domaćini Eurobasketa 2021 bit će poznati u srpnju ove godine.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar ysvlacionicy
ysvlacionicy
17:59 25.03.2019.

Zasto mi nismo podnijeli kandidaturu? Tako je najlakse se plasirati na to takmicenje!

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
18:17 25.03.2019.

Imamo nove dvorane i nismo podnijeli prijavu???sramota!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije