Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakon velike pobjede

Euforični komentator: 'Islandski Drago Ćosić' dobio otkaz

Island
26.06.2016.
u 15:15

Islandski komentator Guomundor Benediktsson je nekoliko dana kasnije dobio otkaz, ali u momčadi Reykjavika

Islandska reprezentacija plasirala se u osminu finala na Euru nakon pobjede protiv Austrije (2:1). Pogodak Traustasona u četvrtoj minuti sudačke nadoknade odveo je Islanđane u drugi krug natjecanja, a taj će trenutak ostati upamćen po vrlo emotivnoj reakciji islandskog komentatora.

A islandski komentator Guomundor Benediktsson je nekoliko dana kasnije saznao lošu vijest. Dobio je otkaz, ali ne kao televizijski komentator već u momčadi Reykjavika, gdje je radio kao pomoćni trener. Otkaz je dobio i glavni trener Bjarni Gudjonsson.

 

>>Prodaja dresova islandske reprezentacije porasla za 18 puta

Komentara 4

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:41 26.06.2016.

mene Ćosić iritira i imam dojam zato što je teška jugoslovenčina da tijekom utakmice izaziva svojim komentarima sudbinu vatrenih

JM
ja-ma
01:29 27.06.2016.

Upravo to!Drago Ćosić stalno "copra" i prognozira crnjak.A ono što zazivaš to i dobiješ.

JO
jozomali
08:31 27.06.2016.

A članka Bože sačuvaj! Ovaj no vi nar treba dobit otkaz!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije