Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOLABIRAO NA TERENU

Stabilno je i može govoriti: Eriksenov otac posjetio sina u bolnici pa otkrio dobre vijesti

Christian Eriksen
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
Autori: Vecernji.hr, Hina
12.06.2021.
u 20:33

- Christian Eriksen nije životno ugrožen, to mi je javio njegov otac iz bolnice. Može govoriti - rekao je Martin Schoots, Eriksenov agent nakon što je razgovao s nogometaševim ocem.

Nogometaš danske reprezentacije Christian Eriksen (29) nalazi se u stabilnom stanju nakon što je kolabirao na terenu na utakmici Eura Danska - Finska, objavila je Uefa.

Danski nogometni savez također je objavio da je Eriksen budan i stabilno.

Prema prvim informacijama Eriksen je u svjesnom stanju iznešen s terena, a fotoreporter Reutersa snimio je kako Eriksen podiže ruku u trenutku kada su ga iznosili.

U posljednjim trenucima prvog poluvremena susreta između Danske i Finske na EP-u Eriksen se srušio na teren, a liječnička služba odmah je počela s oživljavanjem.

Nogometaš je prebačen u bolnicu nakon čega je dobre vijesti danskim medijima otkrio Eriksonov menadžer.

- Christian Eriksen nije životno ugrožen, to mi je javio njegov otac iz bolnice. Može govoriti - rekao je Martin Schoots, Eriksenov agent nakon što je razgovao s nogometaševim ocem.
 

Ključne riječi

Komentara 23

Avatar southman
southman
20:50 12.06.2021.

Hvala Bogu na dobrim vijestima. Ali brzo se nešto oporavlja. Sto se u stvari dogodilo. Ima li to veze sa cijepljenjem možda ??

Avatar šaka_jada
šaka_jada
21:59 12.06.2021.

Samo slijedite i slušajte ove lude političare i propagandiste na platnoj listi farmaceutskih mafijaša!!!!

ZP
Zabranjen pristup
23:02 12.06.2021.

Zalosno je da su nastavili igrati poslje takve situacije. Barem do sutra odgoditi da se malo slegne to

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije