Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIKOLA PROBIO LED

Erceg: Nastavi li tako, Kalinić će u veliki klub

Nikola Kalinić
AFP
29.01.2010.
u 10:15

Bilo je onih koji su sumnjali u Kalu, mislili su da će to biti jedan od onih transfera koji će propasti, no on je odličan igrač - smatra Nikolin menadžer.

Bila je to noć slavlja za Nikolu Kalinića. Ne samo zbog pobjede njegova Blackburna nad Wiganom već i zbog prvijenca u Premiershipu. Kalinić je nazdravio s nekoliko piva, to je običaj u momčadi Roversa. Zabio je za 2:1, postigao je pobjedonosni pogodak i jako razveselio navijače Blackburna.

Probio je Kalinić led, razgalio je trenera Sama Allardycea, razbio prokletstvo vratnica, poništenih golova...

I dalje Kalinić ne želi govoriti za javnost, povrijedili su ga neki napisi koji su podgrijavali sumnje u njegove kvalitete.

– Trebam mir, zato neću još govoriti. Treninzi, utakmikce i golovi, jedino me to zanima – rekao nam je nedavno.

A Kalinićev menadžer Tomislav Erceg presretan je zbog prvoga pogotka svoga štićenika u engleskoj ligi.

– To sam i očekivao. Bilo je onih koji su sumnjali u Kalu, mislili su da će to biti jedan od onih transfera koji će propasti. Kalinić je odličan igrač, rijetko je čvrst i ima osjećaj za pogodak. Nastavi li tako, sigurno će završiti u jednom od velikih engleskih klubova. U Blackburnu mu je odlično, još prolazi kroz razdoblje prilagodbe – kazao je Erceg.

Prilagodba, baš ta riječ se najčešće čula kada se govorilo o Kalinićevoj karijeri u Engleskoj. Ali, isto je bilo i s Kranjčarom, Modrićem i Eduardom. Uostalom, Eduardo je prve sezone u Arsenalu prvijenac u Premijernoj ligi postigao 29. prosinca 2007. godine. Dakle, mjesec dana prije Kalinića, ali valja znati da se Dudu i mjesec prije priključio Arsenalu. Eduardo je do pogotka četiri puta bio starter, Kalinić tri puta. A obojica su dobivali prigode u kup-utakmicama. I zabijajući prolazili su kroz razdoblje prilagodbe.

Inače, Eduardo je protiv Aston Ville (0:0) u Birminghamu, gradu u kojem mu je krvnik Taylor slomio nogu, ozlijedio zadnju ložu.

Neće igrati protiv Manchester Uniteda, kazao je trener Arsene Wenger.

Čuva Francuz Eduarda za teško razdoblje. Nakon Manchester Uniteda, Arsenal igra protiv Chelsea i Liverpoola.

Komentara 1

LU
luena
11:24 29.01.2010.

Hajde Erceg ne trabunjaj...Neka Kale ovako nastavi onda mozes govorit o drugom velikom klubu,,,sa jednim pogotkom nista nije postigao...stani malo na zemlju...ali tako je to Svaki cigo ,svoga konja hvali. Novci su tebi u pitanju koje vec vidis...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije