Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI KIKS

Enrique, što to radiš?! Pa Barca gubi kad Rakitić nije u prvih 11!

Rakitić
Foto: German Parga/UESyndication/PIXSELL
21.02.2015.
u 23:39

Statistika također pokazuje da je momčad Luisa Enriquea izgubila čak tri utakmice u kojima Ivan Rakitić nije startao u prvih 11.

Barcelona igra toplo-hladno, taman kad su ušli u sjajnu seriju pobjeda i činilo se da Realu "gori pod petama", katalonskom klubu dogodila se - Malaga.

Statistika također pokazuje da je momčad Luisa Enriquea izgubila čak tri utakmice u kojima Ivan Rakitić nije startao u prvih 11.

Rakitić nije igrao ili je ulazio s klupe u utakmicama protiv Reala, Real Sociedada i Malage. Barca očito pobjeđuje kada je Raketa u prvom sastavu, no Luis Enrique to još nije shvatio...

>> Detaljnu statistiku pogledajte na portalu Goal.com

>> Kiks Barcelone, Malaga slavila na Camp Nou!

Komentara 1

MG
mgodek2
09:11 22.02.2015.

Može to biti. Ali šta je ta eventualna, greška prema odbijanju 75 miliona EU od PSG-a za onog panja od Busquetsa. Ne igra Mascherano za račun domaćeg dečka Busquetsa, ne igra Rakitić radi domaćeg dečka Rafinhe. U momčad u svakoj utakmici je barem kao rezerva i domaća uzdanica Pedro. Zar ne vidite da u Barceloni važi načelo (fašističko) krvi i tla. Sramota protiv Malage? Nisu drugo ni zaslužili!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije