Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MAKSIMIRSKI GOLGETER

Engleski mediji tvrde: Gotovo je! Oršić je igrač premierligaša, evo koliko će Dinamo zaraditi

Zagreb: Dinamo i Slaven Belupo sastali se u 19. kolu Prve HNL
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
25.01.2022.
u 22:32

Burnley želi za spas u svoje redove dovesti veznjaka zagrebačke momčadi koji je, što oni najviše pamte, zabio hat-trick Tottenhamu

Teško da je koja djevojka imala toliko udvarača u posljednje vrijeme kao što ih je imao Dinamov golgeter Mislav Oršić. Redom su iz Maksimirske 128 odbijali zainteresirane, ali izgleda da je ponuda, koja je zagolicala i čelnike hrvatskog prvaka, ipak stigla. Osam i pol milijuna eura nije malo, a prema pisanju Lancs livea, upravo bi to trebao biti iznos za koji će Oršić postati igrač Premiershipa.

Ovaj bi tjedan trebao potpisati ugovor s Burnleyem, kažu engleski mediji. Doduše, Burnley je zadnji u elitnom razredu otočkog nogometa pa nije niti čudno da što prije žele završiti transfer koji bi im donio igrača koji može biti njihov spasitelj ove sezone.

Oršića se ranije povezivalo i s Arsenalom, ali čini se kako je Burnley postao glavni kandidat za kupnju noćne more Dinamovih engleskih protivnika. Naime, Oršićev hat-trick Tottenhamu i gol West Hamu su posebno privukli pažnju na njega u engleskoj javnosti. No, pratili su mu i reprezentativne nastupe pa tako pamte i gol protiv furije. 

Burnley nije na zavidnoj poziciji u Premiershipu. Posljednji su, četiri boda ga dijele od područja sigurnosti, a potreban im je i veznjak i napadač. Gle čuda - Mislav je oboje, idealni ofenzivni igrač, karika koja briljira u svim dijelovima napada, igra sve po potrebi, golove trpa baš kad treba, a Burnleyu u ovoj poziciji trebaju - uvijek. 

Claretsima treba zamjena za Chrisa Wooda koji je otišao u Newcastle United ovoga mjeseca za 25 milijuna funti, ali i Dinamu treba sigurna karika u jurišu na titulu u nikad neizvjesnijoj sezoni HNL-a. Do prije koji tjedan se činilo da će dolaskom Ojede na krilnim pozicijama biti gužva, a da će Kopić s glavoboljom birati tko će koju utakmicu zabijati golove, no nedolazak Ojede i odlazak Oršića mijenja sliku.

Unatoč novcu i po mnogima najoboljoj ligi na svijetu, ostaje vidjeti hoće li Mislav htjeti potpisati za klub koji je na korak do ispadanja iz iste. 

Realizira li se Oršićev odlazak, mogla bi ovo biti napetija sezona nego što očekujemo...

Komentara 4

BS
Blue_shirt
23:48 25.01.2022.

Nevjerujem ovakvim natpisima. Orsicu je lijepo u zagrebu, nakon seville mu slijedi i proslava naslova u maksimiru kao i uvrstavanje na Dalicev popis za Katar. A odlazak u davljenika u engleskoj mu donose frustracije, smjene trenera, potom selidba na klupu jer nova "metla" dovodi svoje ideje i na ljeto smanjenje ugovora radi relegacije u drugu ligu i nema poziva Dalica... A dokazano je Orsa nije pohlepan i jefnostavan je obiteljski covjek koji se uskoro useljava u novi dom...

DU
Deleted user
13:29 26.01.2022.

A vidi jalnih zavidnih bilih tića kaj kmeče od zavisti. Kolko vam vridi Livaja na pazaru?

DU
Deleted user
18:11 26.01.2022.

Nekako nema vise onih prijasnjih transfera, sad su zadovoljni ako dobe ko i Hajduk 1-2 milje, nema vise neke razlike. Za Orsica bi prije dobili 15milijuna. Sumnjam da ce Orsic pristati na prijelaz kad mu u Dinamu sve super ide i svi ga znaju, a gore smjena trenera i nikad ne znas, pohlepan vjerojatno nije, a i nije to neka razlika u ugovoru vjerojatno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije