Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU IH ŠTEDJELI
Povratak na članak

Englezi 'udarili' po Srbima: Tamo su rasisti! Milošević im odmah uzvratio

Možda tome ne treba pridavati toliko pažnje jer oni koji to rade u tome uživaju, uživaju u svojoj gluposti i primitivizmu. Za mene i za sve normalne ljude teško je razumjeti i nemoguće prihvatiti takvo ponašanje i pojave, rekao je Milošević

Komentari 5

PA
Prosvijećeni apsolutist 2
12:41 21.10.2019.

VL jednom mora shvatiti da će članci ovakvog tipa samo smanjiti čitanost novina i portala među Hrvatskom populacijom. Ja sam se zainatio. Moja misija je skrenuti pozornost hrvatske javnosti na stvarne probleme ovog naroda i države. Mene nitko ne plaća, ali VL mora platiti svoje novinare za članke koje objavljuju.

VL
PR
prajdali100
18:43 21.10.2019.

A,molim te,što to nas briga !!?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.