Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blizu dogovora

Englezi tvrde: Ivan Rakitić odlazi u Inter za 50 milijuna eura

Ivan Rakitić
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
12.05.2019.
u 10:20

Hrvatski reprezentativac u sredini ima žestoku konkurenciju, tu su Sergio Busquets, Arthur Mela i Artur Vidal, te 21-godišnji Carles Alena. Na ljeto stiže i Ajaxova mlada zvijezda Frenkie de Jong

Inter i Barcelona blizu su dogovora oko dolaska Ivana Rakitića u milanski klub, piše Goal.com. Talijanski prvoligaš za trebao bi Kataloncima platiti 50 milijuna eura.

Crno-plavi već nekoliko sezona pokušavaju složiti momčad koja bi mogla konkurirati Juventusu zato imaju želju dovesti nova pojačanja, a među jačim igračima svakako je naš Rakitić koji je s Barcelonom osvojio četiri naslova španjolskog prvaka, četiri kupa i jednu Ligu prvaka.

Hrvatski reprezentativac odigrao sjajnu sezonu za katalonsku momčad, ali  još nije produljio ugovor s Barcelonom. Već se neko vrijeme priča o njegovom odlasku s Nou Campa, ali Raketa stalno ističe kako je sretan Barci.

Hrvatski reprezentativac u sredini ima žestoku konkurenciju, tu su Sergio Busquets, Arthur Mela i Artur Vidal, te 21-godišnji Carles Alena. Na ljeto stiže i Ajaxova mlada zvijezda Frenkie de Jong.

'Barcelona smatra da može zaraditi na transferu Ivana Rakitića i tako poboljšati neka druga mjesta u momčadi', tvrdi Goal.

Katalonci će pokušati dovesti i Matthijsa de Ligta, ali morat će stati u red, jer za 19-godišnjega Ajaxova kapetana postoji ogromno zanimanje europskih velikana.

Ivan Rakitić je u Barcelonu stigao 2014. godine iz Seville. Za Katalonce je odigrao 265 utakmica i zabio 34 gola.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
10:26 12.05.2019.

A zašto se ne bi vratio u Sevillu ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije