Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJAVIO JOHNSON

Englezi odlučili: Možete na tribine, ali samo po ovim pravilima

Liverpool v FC Midtjylland - UEFA Champions League - Group D - Anfield
Darren Staples/PA Images/PIXSELL
24.11.2020.
u 16:00

Podsjetimo, dok se amaterske i niže lige ne igraju zbog pandemije, najviši rang engleskog nogometa kao i europska nadmetanja i dalje su u 'pogonu' pa su i neki treneri ljutiti što im je velik broj igrača već ozlijeđen

Navijači će se uskoro vratiti na tribine, javljaju iz engleske Vlade. Ipak, zbog pandemije koja je i dalje u jeku, bit će to, naravno, u ograničenom broju. 

Točnije, kako javlja BBC, bit će to 4.000 navijača po utakmici. No, neće se niti to istog trena primijeniti, već od 2. prosinca kada se ukida i opći 'lockdown' u Britaniji.

Potpuno zaključavanje traje četiri tjedna kako bi se spriječilo širenje koronavirusa i kada se završi bit će dozvoljeno postupno otvaranje svega  pa tako i tribina. 

Ovisit će to i o epidemiološkoj situaciji u raznim regijama Engleske. Tako će one manje pogođene virusom moći imati do 4.000 navijača na tribinama, a one ostale će moći imati do 2.000 ljudi na utakmicama na otvorenom. 

Najzaraženije regije ostat će i nakon 'lockdowna' bez gledatelja. 

Engleski premijer Boris Johnson predstavio je ovaj plan, a ovoga bi se tjedna on trebao izglasati. 

Podsjetimo, dok se amaterske i niže lige ne igraju zbog pandemije, najviši rang engleskog nogometa kao i europska nadmetanja i dalje su u 'pogonu' pa su i neki treneri ljutiti što im je velik broj igrača već ozlijeđen zbog zgusnutog rasporeda.
 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije