Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JAKO IM JE POTREBAN

Englezi objavili senzaciju: Svjetski velikan plače za dovođenjem Mandžukića!

Mario Mandžukić
Foto: Instagram/rayyaneare
1/5
08.10.2019.
u 09:39

"Manchester Uniteda plače za dovođenjem Marija Mandžukića", navodi The Sun i zaključuje: "To znači da će dovođenje Marija Mandžukića u siječnju biti sve veći prioritet."

Manchester Unitedu, jednom od najvećih svjetskih klubova, ni ove sezone ne ide najbolje. Crveni vragovi su nakon osam kola u Premiershipu tek na 12. mjestu s devet osvojenih bodova.

United se posebno muči s realizacijom jer je do sada u prvenstvu zabio svega devet golova. Novinari britanskog tabloida The Suna primijetili su da napadači imaju očajnu igru glavom - u posljednjih 58 pokušaja glavom nisu zabili ni jedan gol. The Sun navodi je stoga transfer Marija Mandžukića u siječnju cilj Uniteda jer bi hrvatski napadač u momčad donio nešto novo.

A koliko je Mandžukić moćniji u igri glavom od Anthonyja Martiala i Marcusa Rashforda svjedoče sljedeći podaci. Mandžo je u 256 utakmica glavom zabio 39 golova (40% svih golova, a glavom zabija svaku 481 minutu). Martial je glavom postigao svega dva gola (4.3%, svakih 5154 minuta), a Rashford je glavom zabio tri gola (10%, svakih 2466 minuta).

"Manchester Uniteda plače za dovođenjem Marija Mandžukića", navodi The Sun i zaključuje: "To znači da će dovođenje Marija Mandžukića u siječnju biti sve veći prioritet."

Komentara 9

Avatar Syssko
Syssko
10:03 08.10.2019.

I Rakitića do dovedu bili bi u borbi za naslov!

Avatar Ledeni
Ledeni
09:59 08.10.2019.

Mandža je zakon!

BL
boris.ljubicic1
10:57 08.10.2019.

...zanimljive ratničke boje na licu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije