Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
150 godina Engleskog nogometnog saveza

Englezi ne žele Argentinu, izbor je Brazil ili Škotska

'President of the Argentine Football of Association Julio Grondona speaks on the phone during a meeting in Luque, March 17, 2011. The executive committee of the South American Soccer Confederation (CO
'JORGE ADORNO'
07.06.2011.
u 21:44

Nakon prošlotjednog prepucavanja na Fifinu kongresu, FA odustao da Argentina bude suparnik na proslavi obljetnice

Prijateljska utakmica između Engleske i Argentine koja se trebala igrati 2013. na Wembleyu u čast 150. obljetnice postojanja Engleskog nogometnog saveza, postala je upitna.

Utakmica je dogovarana tijekom engleskog lobiranja za domaćinstvo Svjetskog prvenstva 2018., što je Argentina i službeno potvrdila u rujnu prošle godine. Međutim, nakon prepucavanja prošli tjedan između saveza dvaju zemalja, sve su manji izgledi da će se ta utakmica doista i igrati.

Podsjetimo, na Fifinu kongresu predsjednik Argentinskog nogometnog saveza Julio Grondona oštro je napao Engleze i optužio ih da konstantno stvaraju probleme na izborima za predsjednika. Samo nekoliko dana nakon toga izvor blizak FA-u izjavio je kako utakmica protiv Argentine nikada nije ni potvrđena, te da će konačna odluka o izboru protivnika biti donesena tek nakon ždrijeba kvalifikacija za SP.

Prema istom izvoru, kao najizgledniji suparnici sada se spominju Škotska ili Brazil.  

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije