Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTVRDIO PREMIJER

Englezi imaju novi plan za gledatelje, možda ipak vide završnicu prvenstva

Premier League - Liverpool v Everton
PAUL ELLIS/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
22.02.2021.
u 18:24

Šosljednje kolo Engleske lige na rasporedu je 23. svibnja

Britanska vlada dopustit će djelomičan povratak gledatelja na stadione u Engleskoj od 17. svibnja, i to samo ako zdravstvena situacija dopusti s kapacitetom ograničenim na maksimalno 10 tisuća ljudi, najavio je u ponedjeljak premijer Boris Johnson.

Plan popuštanja mjera glede koronavirusa, koji je Boris Johnson predstavio zastupnicima, predviđa povratak gledatelja na sportska događanja, do četvrtine kapaciteta stadiona, ali ne više od 10.000 ljudi.

Kako je posljednje kolo Engleske lige 23. svibnja, a to znači da će određeni broj gledatelja ipak vidjeti završnicu prvenstva. 

U Engleskoj su početkom prosinca stadioni nakratko otvoreni za broj do 4000 gledatelja, ali je zbog pojave novoga, zaraznijeg soja virusa ta odredba ubrzo poništena. 

Za sportske događaje u zatvorenom prostoru može se koristiti do polovine kapaciteta, ali da ta brojka ne prelazi 1.000 ljudi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije