Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iskustvo Erica Diera

Englez progovorio o Modriću: Nije mi bilo na kraj pameti da se Luka tako ponaša

Eric Dier
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
20.06.2020.
u 11:51

Tottenhamov branič do te večeri nije imao prigodu hrvatskog kapetana doživjeti kao vrlo glasnog dirigenta

Bila je to tužna večer ako se slažemo da bez gledatelja nema ni spektakla. Na travnjak su izašle dvije moćne reprezentacije, ali njihov toliko priželjkivani okršaj obavijen je komornom atmosferom.

Tog listopadskog dana 2018. godine na stadionu Rujevica Hrvatska i Engleska su igrale susret trećega kola skupine D prve jakosne skupine Lige nacija, no tribine su bile ispražnjene zbog sramotne svastike iscrtane na poljudskome stadionu.

Tihe mise upravo se prisjetio i engleski reprezentativac Eric Dier, kojemu su okolnosti omogućile da Luku Modrića upozna u nekom sasvim drugačijem svjetlu.

Tottenhamov je branič hrvatskog kapetana očito doživljavao kao samozatajnoga momka, pa ostao iznenađen time kako se osvajač Zlatne lopte zapravo ponaša jeku utakmice i žaru borbe.

- Doista nisam imao pojma da je takvog karaktera. Jedno je bilo gledati ga na televiziji, igrati protiv njega dok s tribina dopire buka navijača, no čovjek u takvim okolnostima dobije prigodu steći sasvim drugačiju sliku. 

Zapravo je Modrić prilično bučan i izuzetno zahtjevan kada je u pitanju odnos prema suigračima. Jako je 'vokalan'. Do te večeri u Rijeci ga doista nisam takvim doživljavao - otkrio je Dier, koji je intervju dao povodom  okolnosti izazvanih pandemijom, odnosno u kontekstu činjenice da će igrači još neko vrijeme morati nastupati u tišini.

Komentara 3

Avatar patkovic
patkovic
12:29 20.06.2020.

takav i treba da komanduje , kasemiro je jednom izjavio da on i ostali igrači teško mogu i da shvate šta je on mislio sa dodavanjem kad ono ispadne super

WA
wannabenovinari
22:53 20.06.2020.

Glavno da na sudu ne zna složiti prostu rečenicu pa gleda u pod i laže da se ničega ne sjeća.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije