Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVIJEZDA UNITEDA

Engleski savez optužio Cristiana Ronalda: 'Ponašao se nasilno i neprihvatljivo'

Europa League - Group E - Manchester United v Real Sociedad
Foto: Craig Brough/REUTERS
1/2
23.09.2022.
u 20:02

Cristiano Ronaldo, ljutit nakon poraza svoje momčadi kod Evertona 0-1, otrgnuo je mobilni uređaj iz ruke jednog od domaćih navijača te ga bacio u beton.

Engleski nogometni savez (FA) optužio je tijekom petka Cristiana Ronalda, nogometaša Manchester Uniteda, za kršenje ponašanja u incidentu s navijačem Evertona koji se dogodio tijekom travnja.

Tada je, naime, Cristiano Ronaldo, ljutit nakon poraza svoje momčadi kod Evertona 0-1, otrgnuo mobilni uređaj iz ruke jednog od domaćih navijača te ga bacio u beton. Snimka tog incidenta kasnije se pojavila na društvenim mrežama, a portugalski nogometaš se ispričao zbog tog događaja.

„Želim se ispričati za ovaj ispad te pozvati navijača da gleda utakmicu na Old Traffordu u znak dobrog sportskog ponašanja. Ispričavam se jer moramo poštovati jedni druge, a mi nogometaši moramo biti pravi primjer svima drugima“, poručio je Portugalac, dok je njegov klub, Manchester United, najavio kako će biti potpora svom igraču u odgovoru na optužbe.

Inače, u priopćenju Engleskog nogometnog saveza stoji kako je tom prilikom ponašanje Cristiana Ronalda bilo „nasilno i neprihvatljivo“.

Komentara 1

Avatar southman
southman
20:41 23.09.2022.

Današnji savezi bi Cantonu suspendirali na 5 g a on zbog udaranja navijaca nogom u hlavu ostao skoro nekažnjen

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije