Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euro U-19

Engleska slavila protiv Francuske, Hrvatska zadnja u skupini nakon 1. kola

Engleska - Francuska
Foto: Uefa Twitter
12.07.2016.
u 21:52

Prve dvije reprezentacije iz skupine izborit će plasman u polufinale, dok će trećeplasirana reprezentacija igrati protiv trećeg iz skupine A za peto mjesto

U susretu 1. kola B skupine Europskog nogometnog U-19 prvenstva u Njemačkoj reprezentacija Engleske je u Heidenhemu pobijedila Francusku 2-1.

U prvom susretu iz ove skupine hrvatska reprezentacija je izgubila od Nizozemske sa 1-3 (1-2).

Englezi su u prvih devet minuta zabili dva gola, a strijelci su bili Clemente Michelin (3-autogol) i Dominic Solanke (9). Jean-Kevin Augustin je u 33. minuti smanjio rezultat, no u nastavku susreta Francuzi nisu uspjeli izjednačiti.

Hrvatska će u 2. kolu u petak igrati protiv Francuske u Aalenu (19.30 sati), dok se u drugom susretu sastaju Nizozemska i Engleska. Treće kolo na rasporedu je u ponedjeljak, 18. srpnja, a sastaju se Hrvatska - Engleska, te Nizozemska - Francuska.

Prve dvije reprezentacije iz skupine izborit će plasman u polufinale, dok će trećeplasirana reprezentacija igrati protiv trećeg iz skupine A za peto mjesto, posljednje koje vodi na SP U20 koje će se sljedeće godine održati u Južnoj Koreji.

REZULTATI:

HRVATSKA - Nizozemska 1-3

Francuska - Engleska        1-2

LJESTVICA:

1. Nizozemska   1    1    0    0   3-1   3

2. Engleska        1    1    0    0   2-1   3

3. Francuska      1    1    0    1   1-2   0

4. HRVATSKA    1    1    0    1   1-3   0

 

2. kolo - 15. srpnja

HRVATSKA - Francuska

Nizozemska - Engleska

3. kolo - 18. srpnja:

HRVATSKA - Engleska

Nizozemska - Francuska

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije