Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dvije legende

Emotivni zagrljaj Rakitića i Buffona obišao svijet

Ivan Rakitić i Gianluigi Buffon u zagrljaju
Foto: Screenshot
1/8
22.11.2017.
u 23:34

- Ja Buffonu nemam što objasniti vezano uz nogomet. Volio bih prepustiti njemu moje mjesto na Svjetskom prvenstvu

Hrvatski nogometaš Ivan Rakitić i talijanski vratar Gianluigi Buffon bili su glavna priča uoči večerašnjeg dvoboja Lige prvaka između Juventusa i Barcelona.

Raketa je u najavi susreta istaknuo koliko mu je žao što legendarni vratar neće s Italijom na Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

- Ja Buffonu nemam što objasniti vezano uz nogomet. Volio bih prepustiti njemu moje mjesto na Svjetskom prvenstvu. Sve što je dao nogometu je veliko, nahvalio ga je Rakitić, a Buffon mu je odgovorio:

Ivan Rakitić i Gianluigi Buffon u zagrljaju
1/7

- Dragi Ivane, još nastupam kao golman, ali da igram za Hrvatsku kao veznjak umjesto tebe, ne bi bila najbolja ideja. Govorim to za tvoje dobro. Šalu na stranu, tvoje riječi su mi veliki dar. Hvala tebi i Jordiju Albi, moj dres te čeka. napisao je na društvenim mrežama.

A nastavak ove priče uslijedio je nakon večerašnjeg dvoboja koji je završio bez pogodaka. Buffon i Rakitić su se zagrlili i pokazali koliko se međusobno cijene, a video je već obišao svijeta.

Svaka čast ovim nogometnim veličinama.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije