Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLAO PORUKU

Emotivni Edin Džeko: Neka svi vide što je tvrda glava bosanska

Edin Džeko
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
01.03.2019.
u 08:22

"Tko nije bio u Bosni i Hercegovini, ne zna koliko se ova naša zemlja može voljeti. Tko nije našim ulicama hodao, sa našim ljudima pričao, sa njima se svađao, grlio i ljubio, slušao naše šale, taj kao da nije ni živio."

Građani Bosne i Hercegovine na današnji su dan prije 27 godina na referendumu izabrali nezavisnost pa se 1. ožujka (samo u Federaciji) slavi kao dan BiH. Tim je povodom kapetan tamošnje reprezentacije i napadač Rome Edin Džeko uputio poruku:

"Tko nije bio u Bosni i Hercegovini, ne zna koliko se ova naša zemlja može voljeti. Tko nije našim ulicama hodao, sa našim ljudima pričao, sa njima se svađao, grlio i ljubio, slušao naše šale, taj kao da nije ni živio.

Rasuti smo po cijelom svijetu i svima onima, koji nisu bili u BiH, mi sportaši, pokušavamo prenijeti šta je to inat, što je to tvrda glava bosanska, šta je to ponos, šta je to ljubav i zašto našu zemlju toliko volimo. 

Nije BiH savršena, ali je meni najljepša i sretan sam što sam odgojen da volim sve ljude na ovom svijetu i što imam(o) priliku svijetu pokazati koliko nama znači naša zemlja.  Volim što sam rođen baš kao Bosanac i Hercegovac. 

Zato, sretan nam Dan nezavisnosti, jedne i jedine nam Bosne i Hercegovine", napisao je Džeko na Facebook profilu.

>> Pogledajte najveće zimske transfere

 

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
09:02 01.03.2019.

Hrvati su vam svojim glasovima pomogli da izglasate neovisnost. Srbi nisu izišli na izbore i da nije bilo hrvata referendum bi propao. Kako nam danas vraćate ?

Avatar gospon Fulir
gospon Fulir
19:38 01.03.2019.

Bosanac i Hercegovac kažeš? Podvojena osoba? To se liječi, ali sretno obojici :-)

HU
HugoMrgud
21:10 01.03.2019.

Jedno su bosanci a drugo hercegovci. Bosanci su bosanci a hercegovci jednostavno hercegovci... To samo komunisti mogu spojiti pod jedno...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije