Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emisija o Hrvatskoj

Francuska legenda napravila nevjerojatan gaf hvaleći Modrića!

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/15
13.06.2016.
u 16:36

– On ima univerzalan talent da sve igrače na terenu čini boljima. Žrtvuje se za sve, uvijek odradi 'prljavi posao', ali je i kreativan prema naprijed.

Luka Modrić odigrao je fenomenalnu utakmicu protiv Turske i jedinim pogotkom na susretu donio nam tri boda. No, osim tog gola, Modrić je napravio puno dobrih stvari, bilo ga je na svim dijelovima terene i cijeli svijet priča o njegovoj igri. Tako je i Yahoo sport napravio emisiju u kojoj se pitao: "Je li Luka Modrić najbolji veznjak Eura?"

– Malo je utakmica odigrano zasad da bi se to reklo, ali on nije iznenađenje. Igrao je savršeno u oba smjera i zabio sjajan gol. Što više tražiti od njega? On je svjetska klasa već deset godina, kazao je Emmanuel Petit, nogometaš koji je s Francuskom osvojio svjetsko i europsko zlato, a nadovezao se James Dickens s Yahoo sporta.

– On ima univerzalan talent da sve igrače na terenu čini boljima. Žrtvuje se za sve, uvijek odradi ''prljavi posao'', ali je i kreativan prema naprijed. Za mene on i Rakitić čine najbolji vezni red na turniru, barem na papiru. Ako gledamo prema sposobnostima, on je najbolji veznjak na turniru, prema mojem mišljenju, ali trebamo vidjeti kako će odigrati na turniru do kraja, kazao je Dickens.

Lothar Matthäus nahvalio je i njegova kolegu iz Reala.

– Gledao sam danas dva sjajna igrača – Modrića i Kroosa. Modrić je odigrao sjajno, ali i Kroos. Njih dvojica osvojila su Ligu prvaka prije dva tjedna, vidi se da imaju samopouzdanja.

Mislite li da bi u slučaju njegove loše igre Hrvatska bila puno slabija?

– Ima Hrvatska mnogo talentiranih igrača, kazao je ponovno Petit, a onda napravio veliki gaf:

– Tu je još i Rakitić, Seferović(!?)..., kazao je Petit i tako u našu reprezentaciju ''gurnuo'' nogometaša Eintrachta koji igra za Švicarsku.

– No, bez obzira na sve te igrače koji imaju, Modrić je glavni igrač, oko njega se sve vrti i daje igračima samopouzdanje. Ono što je dobro za Modrića jest to da se dokazao već u prvoj utakmici, da je odmah pokazao da je zvijezda.

Komentara 38

HB
hr_bombarder
16:54 13.06.2016.

Luka je kralj!

HB
hr_bombarder
17:16 13.06.2016.

Luka is the best, thank God for Luka!

PI
pisojsakraf
17:09 13.06.2016.

Da je Njem ,Spa ili Eng nebi vodili tu raspravu tko je najbolji !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije