Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZMIŠLJAO O SAMOUBOJSTVU

Tužna priča zvijezde Reala: Obitelj me godinama iskorištava i samo želi moj novac

Adebayor
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
17.11.2017.
u 21:51

- Teško je zakopati neke stvari kada se teško trudite podići obitelj iz siromaštva, a oni i dalje idu protiv tebe.

Togoanski nogometaš Emmanuel Adebayor (33) u sjajnoj je karijeri igrao, između ostalog, za Manchester City, Arsenal, Tottenham i Real Madrid te pri tom zaradio gomilu novca.

No, njegovo je bogatstvo uzrok problema koje ima s vlastitom obitelji koja ga, kaže, želi samo iskoristiti. Posebno loš odnos ima s majkom koju je 2014. izbacio iz obiteljske kuće jer je, smatra, na njemu koristila crnu magiju. 

Adebayor
1/15

- Teško je zakopati neke stvari kada se teško trudite podići obitelj iz siromaštva, a oni i dalje idu protiv tebe. Uvijek sam govorio braći da smo izmanipulirani od naše obitelj. Moja igračka karijera će biti gotova za tri ili četiri godine. Moje prezime zauvijek će ostati s tim ljudima - rekao je nogometaš Başakşehira i dodao:

- Često mijenjam broj telefona tako da me ne mogu nazvati. Zovu me, ne da vide kako sam, nego da traže novac. Tako je bilo i kad sam bio ozlijeđen i kada mi je bilo teško. Zamislite, dok sam išao na magnetsku rezonancu zvonio mi je mobitel i pitali su me mogu li djeci platiti školarinu. Nisu me ni pitali kako sam.

Adebayor je razmišljao i o najgorem.

- Nekoliko puta sam si htio oduzeti život. I to se događa godinama. Gadi mi se kako je sve stiglo do ove točke. Ipak, osjećam veliko olakšanje dok pričamo o ovome.

Komentara 6

KU
kupatilo
15:03 18.11.2017.

EUJanez pomozi mu.Totije rodeni brat po ocu.Nisi valjda iti ko i svi u familiji.

RO
robertbruckner
18:45 18.11.2017.

Dje si bre janezu z uze srbije, kako na vasem svetom kosovu, da idete tam igrat prijateljsku utakmicu sa reprezentacijom kosova?

Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
22:03 17.11.2017.

Zar je Adebayora rodila prava hrvatica a familija mu prava hrvatska iz bosanske Hercegovine?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije