Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO NOGOMET

Elez bolji od Brekala, Pjaci bod kod Perice

Hannover Wolfsburg
Foto: DPA/Pixsell
09.11.2018.
u 22:56

U prvoj utakmici 13. kola francuskog nogometnog prvenstva Lille i Strasbourg su igrali 0:0.

U prvoj utakmici 11. kola njemačkog nogometnog prvenstva Hannover 96 je na svom terenu svladao Wolfsburg sa 2:1 (1:0).

Domaći su stigli do vodstva od 2:0 preko Maine (31) i Beboua (62-11m), a na konačnih 2:1 smanjio je Weghorst (82-11m). Josip Elez odigrao je čitavu utakmicu za Hannover, dok je Josip Brekalo igrao drugo poluvrijeme za Wolfsburg.

Hannover je ostao 16. na ljestvici s devet bodova, četiri više od Fortune i Stuttgarta koji su na dnu, dok je Wolfsburg 11. s 12. Vodi Borussia iz Dortmunda s 24 boda, druga je Borussia iz Mönchengladbacha s 20 bodova koliko ima i Bayern na trećem mjestu, ali uz slabiju razliku pogodaka. RB Leipzig je četvrti s 19 bodova.

Frosinone spasio bod

U prvoj utakmici 12. kola talijanskog nogometnog prvenstva Frosinone i Fiorentina su igrali 1:1 (0:0).

Gosti su iskoristili samo jednu od svojih brojnih prilika na utakmici te poveli preko Benassija (47) početkom drugog poluvremena, no na samom kraju utakmice su kažnjeni za te promašaje kojima su mogli riješiti pitanje pobjednika, a strijelac gola za bod domaćih bio je Pinamonti (89) sjajnim udarcem sa 25 metara.

Marko Pjaca igrao je za Fiorentinu do 66. minute dok je Stipe Perica ostao na klupi Frosinonea.

Fiorentina je sedam sa 17 bodova, kao i osmi Torino, dok je Frosinone sada 18. sa sedam bodova, jednim više od 18. Empolija. Na ljestvici vodi Juventus s 31 bodom ispred Intera i Napolija koji imaju po 25 bodova.

Nula u Ligue 1

U prvoj utakmici 13. kola francuskog nogometnog prvenstva Lille i Strasbourg su igrali 0:0. 

Lille je sada drugi na ljestvici s 26 bodova, jednim više, ali i utakmicom više od trećeg Montpelliera, dok je Strasbourg sedmi s 18 bodova. PSG vodi sa 12 pobjeda iz 12 susreta.

>> Pogledajte i reakcije dinamovaca dan nakon velike pobjede

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije