Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠPANJOLSKI MEDIJI
Povratak na članak

'Modrić je bio neprepoznatljiv, često nije znao što bi s loptom'

- Hrvat je odigrao jednu od najdiskretnijih utakmica od kada je došao na Santiago Bernabéu. Bio je jedan od rijetkih, ako ne i jedini, koji je pokušao postaviti kriterij u katastrofu bijelih - piše El Mundo Deportivo.

Komentari 17

DU
Deleted user
15:08 22.11.2015.

Ostavljen Kroos i Modric na sredini protiv 4 igraca barce. Ronaldo, Benzema, James, Bale ne igraju obranu a Modric i posebno Kroos nisu defenzivni vezni. Vidjelo se Modrica da se mora povlaciti skroz do zadnje linije jer je ostajao sam na previse prostora i ovi bi ga samo zaobisli. Benitez nije ni do koljena Ancelotiju, s ovakim igracima napraviti funkcionalnu ekipu je cudo.

VL
GA
gafe
15:37 22.11.2015.

Ono sto je Real igrao prije tocno godinu dana je bilo najbolje sto sam bio vidio u nogometu. Onda su se redom ozljedili modric, bale, ramos i james. Radi toga su izgubili protiv atletica i bilbaa i izgubili prventsvo. Da je florentino perez malo pametan nebi ancelottiu nikada dao otkaz jer je upravo on znao sa tim zvjezdama. Benitez nazalost to ne zna. Najbolje se to upravo vidi na primjer kod Ronalda. Takoder se pitam pod kojem kriteriji je Danilo bolje igrac od Carvajala?! Beniteza mi je zao ali on nije kaliber za Real i treba mu dat otkaz i Zidanea postavit kao trenera. Takoder mislim da je doslo vrijeme da se Ronalda proda i dovede Hazarda iz Chelsea

VL
DU
Deleted user
15:34 22.11.2015.

Trabunjate bez veze, Modrić je i sinoć dobio najveću ocjenu od realovih igrača.

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
15:48 22.11.2015.

Pa nije baš nit Kroos bil nekaj vidljiv. Problem je upraf to kaj su njih dva sami morali igrat veći dio tekme protiv Barcine guste sredine. Benitez je na korak do cipele v stražnjicu ak se nekaj u samoj igri ne promijeni. Nije sam sinoć Real zgledal neuigrano, vidlo se to i prije !!!

VL
Avatar gradvitra
gradvitra
16:21 22.11.2015.

Neš ti realnosti?! Luka je KONSTANTA kraljevića, a jebbe neke to šta ne kontaju da je veliki balun s 11 u družini a ne tenis, boks, umj. klizanje, golf...... U Gradu vitra kažemo; samo JADE dlaku traže u SVOM orajuu a ne i u TUĐEM tovaru.

VL
LI
list68
07:41 23.11.2015.

Modrić ne igra dobro još od prvog saslušanja za Malverzacije i kriminal u koji je upetljan sa Mamićima. Sad kad su on, i još neki propjevali, opet se boji odmazde.

VL
PI
prava istina
16:14 22.11.2015.

pa kak ne bi bil povučen i zabrinut nakon odvođenja Mamića. Zna on dobro da ga još svašta čeka, a možda i hapsana. Da nije ništ znal, da je potpisival bez znanja, da je nosil peneze bez dokumenata, a da nije ništ kriv to ne bu prošlo. Sve je to velka kaša i naravno da je deprimiran i da se nemre skoncentrirati na igru. Ko nebi

VL
DO
dommar36
18:09 22.11.2015.

do prije nekog kratkog vremena ste svi svrsavali na njega a sad ga vecina pljujete...kakav mentalitet....dno dna ...

VL
GR
grodar
19:20 22.11.2015.

Gargamel

VL
Avatar links
links
22:05 22.11.2015.

prišlu godinu je odigrao jednu dobru tekmu ovu godinu nešto manje!!!

VL
DH
dalibor.hren
13:40 22.11.2015.

Poslije ozljede protiv Italije je neprepoznatljiv!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.