Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOĆENJE 400 EURA

EKSKLUZIVNO! Kamp vatrenih ipak neće biti u Engleskoj, HNS odabrao pravi luksuz

20.12.2019.
u 19:30

Resort Fairmont pobijedio je u utrci za vatrene kamp Tottenham Hotspura, Lodge, udaljen od Wembleyja 31 kilometar, zatim kamp drugoligaša Luton Towna, kamp Lensburry, te nekadašnji kamp engleske nogometne reprezentacije u Bisham Abbeyju

Hrvatska nogometna reprezentacija boravit će za vrijeme Europskog prvenstva u luksuznom resortu Fairmont nedaleko od škotskog gradića St. Andrews. To je odluka HNS-ove inspekcije i izbornika Zlatka Dalića, pomalo iznenađujuća s obzirom na to da ovaj hotel nije bio u Uefinoj ponuđenoj kvoti kampova za pripreme.

Bajkoviti Fairmont ima 212 soba, 17 apartmana i dvije dodatne luksuzne vile. Noćenje u dvokrevetnoj sobi stoji i do 400 eura. Udaljenost od St. Andrewsa do Glasgowa, u kojemu će Hrvatska igrati dvije utakmice Eura, iznosi nešto više od 100 kilometara.
Fairmont je doista oaza zelenila, u kojoj će vatreni imati blaženi mir. Poznat je po nepreglednim golf-igralištima na kojima su nastupali najveći svjetski golferi (Tiger Woods i Rory McIlroy), a hotel ima brojne sadržaje za relaksaciju gostiju; zatvoreni bazen, stolni nogomet, stolni tenis, biljar...

>>> Pogledajte kako će izgledati luksuzni kamp vatrenih za Euro

Ovo je kamp u kojemu se svojedobno pripremala Barcelona s Messijem, još u doba Ronaldinha, zatim Manchester City, Everton, škotska ragbijaška reprezentacija, a Alex Ferguson znao je u St. Andrews dovesti i Manchester United, na relaksacijske treninge i team buildinge uz partije golfa.

St. Andrews je gradić od ni 17 tisuća stanovnika (po popisu iz 2011. godine) na istočnoj obali Škotske, poznat po jednome od najstarijih sveučilišta u Ujedinjenom Kraljevstvu. Upravo na igralištu tog sveučilišta trenirali su spomenuti klubovi, a sada će ono ugostiti i drugoplasiranu svjetsku reprezentaciju.

1/8

Grad St. Andrews ima i nogometni klub, FC St. Andrews, koji se natječe u Ligi istočne Škotske (C razred škotskog nogometa).
Inače, Uefa je sudionicima Eura bila ponudila i kamp Oriam u Edinburghu, za kojega su se odlučili Česi, dok će se jedna od reprezentacija koja ća na Euro doći kroz doigravanje u Ligi nacija, Škotska, Norveška, Cipar ili Srbija, pripremati u kampu Glasgow Rangersa.

Resort Fairmont pobijedio je u utrci za vatrene kamp Tottenham Hotspura, Lodge, udaljen od Wembleyja 31 kilometar, zatim kamp drugoligaša Luton Towna, kamp Lensburry, te nekadašnji kamp engleske nogometne reprezentacije u Bisham Abbeyju.

Engleska nogometna reprezentacija pripremat će se, kao i uvijek, u svom kampu u St. George’s Parku u Burton-upon-Trentu, u Staffordshireu, luksuznom nogometnom centru kojega su 2012. godine otvorili Vojvoda i Vojvotkinja od Cambridgea.

>>> Pogledajte tko je sve osvajao nagradu VL-a 'Nogometaš godine'


 

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije