Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

Eintracht slavio u Marseilleu, Rangers osvojio bod, asistencija Barišića

Eintracht Frankfurt
Foto: Reuters/Pixsell
20.09.2018.
u 21:40

Duje Ćaleta Car je odigrao cijeli susret za OM, dok Ante Rebić zbog ozljede nije nastupio za njemački sastav.

Nogometaši Eintrachta pobijedili su na gostovanju Marseille 2-1 u susretu 1. kola H skupine Europske lige premda su od 59. minute igrali s igračem manje. Rangers je gostovanju kod Villarreala odigrao 2-2 uz asistenciju Borne Barišića, dok su Bešiktaš i Sevilla ostvarili uvjerljive pobjede.

Lucas Ocampos je doveo OM do vodstva već u trećoj minuti, međutim na otvaranju drugog dijela izjednačio je Lucas Torro nakon ubačaja iz kornera. Šest minuta kasnije gosti su ostali s igračem manje nakon što je Jetro Willesm pocrvenio zbog oštrog prekršaja nad Dimitrijem Payetom. Činilo se kako će Marseille iskoristiti igrača više, no pogodak su postigli gosti, a junak je postao Luka Jović svladavši Yohanna Pelea u 89. minuti.

Duje Ćaleta Car je odigrao cijeli susret za OM, dok Ante Rebić zbog ozljede nije nastupio za njemački sastav.

U drugom susretu iz ove skupine Lazio je pobijedio Apollon Limassol sa 2-1 Talijanski sastav je poveo u 14. minuti golom Luisa Albertoa nakon sjajne asistencije petom Caiceda. Na 2-0 je povisio Ciro Immobile iz kaznenog udarca u 84. minuti kojeg je izborio najbolji igrač utakmice Caicedo. U posljednjim trenucima susreta smanjio je Emilio Zelaya. Milan Badelj je za Lazio igrao do 61. minute, dok je Anton Maglica u gostujućim redovima igrao prvo poluvrijeme.

Villarreal Rangers su u susretu skupine G odigrali sjajnu utakmicu sa četiri gola. Domaćin je vodio 1-0 i 2-1, ali su Škoti iščupali bod. 

Španjolci su poveli već u 45. sekundi utakmice lijepim golom Carlosa Bacce sa 20-tak metara. Bio je to prvi udarac na utakmici i odmah gol. Rangers je izjednačio u 67. minuti preko Scotta Arfielda. Međutim, radost gostiju kratko je trajala i 'Žuta odmornica' je samo dvije minute kasnije stigla do novog vodstva, a strijelac je bio Gerard Moreno. Škoti se nisu predavali i Kyle Lafferty je izjednačio u 76. minuti na asistenciju Borne Barišića. 

Barišić je igrao do 85. minute, dok Nikola Katić nije nastupio za Rangers.

U drugom susretu iz ove skupine Rapid je u Beču pobijedio moskovski Spartak sa 2-0. Domaćin je poveo u 50. minuti autogolom Artema Timofejeva. Merd Muldur je pucao glavom nakon ubačaja iz kornera, Aleksandar Maksimenko je obranio njegov udarac, ali je odbio loptu u Timofejeva od kojeg se odbila u gol. Na 2-0 je povisio Thomas Murg u 68. minuti. Mateo Barać je odigrao cijeli susret za Rapid, Manuel Martić je ušao u igru u 85. minuti, dok Ivan Močinić nije nastupio.

Bešiktaš je na otvaranju skupine I pobijedio Sarpsborg 08 sa 3-1. Turci su Norvežne, koji su izbacili Rijeku, slomili u drugom dijelu golovima Ryana Babela (51), Enza Roca (69) i Jermaina Lensa (82). Kristoffer Zachariassen je smanjio u četvrtoj minuti sudačke nadoknade. Domagoj Vida nije nastupio za Bešiktaš. U drugom susretu Genk je pobijedio Malmo 2-0.

U skupini K Dynamo KijevAstana su odigrali 2-2 nakon što su gosti izjednačili u petoj minuti sudačke nadoknade. Strijelci za Dynamo bili su Viktor Cigankov (11) i Denis Garmaš (45+2), a za goste Marin Aničić (21) i Kristoffer Zachariassen (90+5).

Josip Pivarić je igrao cijeli susret za domaćine, dok je Marin Tomasov za Astanu igrao od 88. minute. U drugom susretu Rennes je pobijedio Jablonec sa 2-1.

U skupini L Chelsea je na gostovanju u Solunu pobijedio PAOK 1-0, a pogodak odluke zabio je Willian u sedmoj minuti. Mateo Kovačić nije nastupio za 'Bluese'. U drugom susretu BATE Borisov je u Budimpešti pobijedio MOL Vidi sa 2-0.

U skupini J pobjede su ostvarili Sevilla i Krasnodar. Sevilla je deklasirala Standard sa 5-1, dok je Krasnodar na gostovanju u Turskoj pobijedio Akhisarspor 1-0.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije