Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zakinuti prvak

Eh, kad bismo mi dobili 15 mil., nosili bismo se s Panathinaikosom!

\'16.03.2011., Kosarkaski centar Drazen Petrovic, Savska 30, Zagreb - NLB liga, 26. kolo, Zagreb CO - Crvena zvezda. Mario Kasun. Photo: Igor Kralj/PIXSELL\'
Igor Kralj/PIXSELL
28.10.2011.
u 19:43

Klub zadovoljnih igrača (Cedevita) dočekuje klub nezadovoljnih igrača (Zagreb).

I dok Bandić miluje Cibonu, dosta zagrebačkih klubova iz svih sportova negoduje. A ponajviše predsjednik KK Zagreba Davor Jelavić. I on je, poput Lovrić, pročelnik gradskog ureda, ali očito nema isti status kod gazde...

– Spasilo bi nas pet milijuna kuna. Trenutačno pokušavamo posuditi 3-4 milijuna kuna kako bismo do kraja sljedećeg tjedna isplatili dugovanja igračima. Eh, kada bismo dobili 15 milijuna kuna, kao Cibona, mogli bismo kupiti igrače koji se mogu nositi s Panathinaikosom. Mi smo prvaci Hrvatske, a nemamo nikakve pomoći! Nelogično mi je da je i za sljedeću godinu planirano da Cibona dobije više od Zagreba. Što mi možemo s četiri milijuna kuna? Onaj tko igra u Euroligi morao bi dobivati najviše novca – ističe Jelavić.

Dodatne su mu brige rezultati. Subotnji dvoboj protiv Cedevite ima potencijal da bude Zagrebova prekretnica. Vjeruje u to Zagrebov trener Vladimir Androić uoči hrvatskog derbija u 5. kolu ABA lige. Androić bi mogao biti zakinut za izostanak kapetana Simona i Amerikanca Maya:

– Simonu je ukliješten leđni živac, a May se na stopalo žali gotovo otkako je došao pa sam mu rekao da povede računa o težini.

>>> Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od subote.

Komentara 4

PI
pinichi
20:38 28.10.2011.

Čega 15 milijuna, jadni bili? Eura, kuna? Pa KK Široki sada je u vrhu hrvatske košarke, a proračun mu je 4 milijuna kuna, pa i malo manje. Ni Cibona ni Cedevita ni Zagreb nisu sigurni da će ga pobijediti. Nažalost, hrvatska košarka se srozala, dohvatila dno, a jedan od razloga je oholost i veliki troškovi ni za što. Igrači se previše plaćaju. Reprezentacija je srozana na dno europskih ljestvica, a vi i dalje mislite da ste netko i nešto. Odnosi u savezu, među klubovima i trenerima (svi za sebe misle da su marke i stručnjaci - a sve duduk do duduka!). Otrijeznite se inače ode hrvatska košarka još više k vragu. Zar Split i sada (veliki) Zadar nisuzoran primjer?

PR
pravaistina88
23:29 28.10.2011.

\"Mi smo prvaci Hrvatske, a nemamo nikakve pomoći!\" A jel? A kako ste ono pobjeđivali u 2 od 3 finalne utakmice protiv Cedevite? Prokleti licemjeri, niste ni zaslužili bolje od ovog...

JO
jolly
07:22 29.10.2011.

Kakva je ovo izjava?!?! Zar stvarno mislite kako će netko povjerovati da će igrači više trenirati i više se zalagati, ako dobiju više para. Zar Mulaomeroviću treba posebno platiti da bi počeo igrati obranu?. Hoće li treneri bolje raditi ss mladima, ako im se više plati? Da li trener namjerno ne uči centre leđne tehnike jer nema 10 000 eura plaću? Hoće li igrači prestat igrati svaki za sebe, ako klub dobije 15 mil. eura?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije