Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ocjene u premiershipu

Eduardo ponajbolji, jaz Kalinića

Eduardo da Silva
AFP
18.01.2010.
u 13:31

Hrvatski nogometaš Arsenala bio je uz Cesca Fabregasa najbolji sudionik u Arsenalovoj gostujućoj pobjedi kod nogometaša Boltona u 22. kolu Premiershipa.

Asistirao je hrvatski napadač za golove Fabregasa i Meride, te je dobio visoke ocjene u svim relevantnijim otočkim medijima. Jednoglasno se igračem utakmice može proglasiti Fabregas, koji je u Sunu, Timesu i na Skysportsu dobio po ocjenu više od bilo kojeg igrača na travnjaku.

Skysports je Eduardu, kao i Aršavinu, dodijelio osmicu uz napomenu pored Eduardova imena:

- Vrlo dobra suradnja s Fabregasom i Aršavinom.

U suparničkoj je momčadi Klasnić bio prosječan. Peticom ga je ocijenio Times, šesticama Sky i Sun.

Prosječnim su ocjenama prošla sva trojica Hrvata u Tottenhamovim redovima, koji u subotu nisu na svom travnjaku uspjeli probiti obranu Hull Cityja. Ćorluka i Kranjčar dobili su šestice od izvjestitelja Suna i Timesa, te sedmice od Skyevih reportera. Ćorluka je u svakom od triju izboru ocijenjen ocjenom niže.

Po dvjema je novinama katastrofalno domaću utakmicu protiv Fulhama odigrao napadač Blackburna Nikola Kalinić. Sun i Times ocijenili su ga u Blackburnovoj 2-0 pobjedi mizernim četvorkama.

U Skysportsu je, međutim, prošao s osmicom, najvećom ocjenom za bilo kojeg igrača na travnjaku. U napomeni piše:

- Davao sve od sebe u napadu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije