Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRIJELAC ZA POBJEDU

Eduardo: Poljubio sam koljeno!

Eduardo da Silva
Reuters
17.09.2009.
u 11:37

- U gužvi nakon kornera bio sam na pravom mjestu i zabio sam lijevim koljenom! Poljubio sam koljeno, ha, ha... - priča junak pobjede nad Standardom.

Igrala se 3. minuta u Liegeu, a naš reprezentativac Eduardo na vrhu je svog 16-erca pokušao odbijenu loptu u zraku petom odigrati do Rosickog... No, lopta je došla do Standardova igrača Mangale koji je zabio gol! Samo dvije minute kasnije Jovanović je iz jedanaesterca povisio na 2:0 za domaćina, mirisalo je na senzaciju...

Wenger pohvalio Dudua
– Loše smo ušli u utakmicu, nevjerojatno je da nam se to dogodilo. Kod one pogreške razmišljao sam hoću li nabiti loptu, pa sam se ipak odlučio na dodavanje petom i ispalo je strašno! Srećom, znatno smo kvalitetniji, nismo paničarili, bili smo svjesni da smo bolji i strpljivo smo čekali preokret. I dočekali smo ga, pokazali smo karakter i pobijedili – rekao nam je Eduardo koji je na travnjaku bio 86 minuta. Najprije je Bendtner na izdisaju prvog dijela smanjio na 1:2, Vermaelen je u 77. minuti izjednačio (domaćini su se žalili da je Arsenalov srednji branič loptu umirio rukom prije nego je zabio gol!), a četiri minute kasnije Eduardo se iskupio za “asistenciju” i zabio je za pobjedonosnih 3:2!

– U gužvi nakon kornera bio sam na pravom mjestu i zabio sam lijevim koljenom! Poljubio sam koljeno, ha, ha...

Jeste li ikada u karijeri gubili u 5. minuti 0:2?

– Samo na treningu! Eto, sad sam i to probao...

Što vam je trener Arsene Wenger rekao u poluvremenu, je li vama osobno prigovorio na nepotrebnom odigravanju petom?

– Ma kakvi! Nije uopće bilo nervoze. Wenger nema običaj pojedinačno kritizirati ni hvaliti igrače, za njega postoji samo momčad! Dao nam je savjete kako da igramo, tražio je da još više pokažemo momčadski duh – rekao nam je Eduardo.

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
13:40 17.09.2009.

Dudu je bio najbolji Arsenalov igrač! U drugomu je dijelu imao nekoliko šansi, a zaslužan je i za drugi gol. Najprije je izvrtio dvojicu domaćih i zaradio slobodni udarac (polupismeni HTV-ovi reporteri rekli bi \"slobodan udarac\"). Fábregas je nabacio, Dududu skrenuo glavom loptu i onda je bilo lako poentirati. Dudu, majstore, Hrvatska je uz tebe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije