Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE U DINAMU

Eduardo odlazi u Chelsea, Šemper će braniti danas protiv Splita

Eduardo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
19.08.2016.
u 09:45

Na vratima će, dakle, biti mladi Adrian Šemper, a kako sad stvari stoje, tu bi “jedinicu” već nakon Salzburga Šemper trebao prigrliti za stalno.

S mislima na Salzburg igrat će Dinamovi nogometaši prvenstveni susret sa Splitom (petak, Maksimir, 20 sati). Poštedjet će trener Zlatko Kranjčar brojne igrače, u sastavu neće biti Eduarda, Stojanovića, Sigalija, Roga, Fernandesa, Soudanija, izostat će i ozlijeđeni Schildenfeld, pa će itekako “promiješana” postava, koja vjerojatno ni na treningu nikad nije zajedno igrala, pokušati osvojiti tri nova prvenstvena boda...

Cico: Neka se novi dokažu

– Ovo je najbolja prilika za dokazivanje igračima koji su dosad manje igrali! Ja sam još “friški” trener, nisam ih do kraja sve upoznao i neka mi se sada predstave u pravom izdanju – kaže Kranjčar.

I takav je stav u redu. Svi su oni Dinamovi igrači, pa neka na djelu pokažu da zaslužuju da budu u momčadi plavih, kao i na bogatoj klupskoj blagajni! Kranjčar će, usput, za susret sa Splitom vratiti u sastav oporavljenike Machada i Pivarića.

– Možda je to malo rizično, ali moram vidjeti jesu li već sad spremni za Salzburg, na obojicu, naime, računam za srijedu – govori trener.

Na vratima će, dakle, biti mladi Adrian Šemper, a kako sad stvari stoje, tu bi “jedinicu” već nakon Salzburga Šemper trebao prigrliti za stalno.

Eduardo je vrlo blizu odlaska u Chelsea, nema smisla zadržavati ga kad mu je na kraju karijere stigla ponuda takvoga kluba. Otkad se vratio s Eura branio je odlično, bio je impozantan i donio nam je sigurnost, u svakom me pogledu impresionirao – hvalio je Cico iskusnog Portugalca, najavivši i da će već potkraj sljedećeg tjedna, nakon uzvratne utakmice doigravanja za Europsku ligu protiv Genka, s posudbe iz Lokomotive vratiti Ivana Fiolića.

A što se događa s kapetanom Antolićem?

Antolić zaslužio povjerenje

– Igrat će protiv Splita, samo se igranjem može vratiti u formu! U krizi je, ali je prijašnjim igranjem zaslužio moje povjerenje. Nije zaslužio zvižduke za igru protiv Salzburga kad je napuštao teren pri zamjeni, ali publika je takva – pa i ja sam, kao Dinamova ikona, u jesen 1983. godine na utakmici protiv Porta bio izviždan od 40.000 gledatelja! Pa sam zabio dva gola i sve je opet bilo normalno! Antolić mora s time znati živjeti, mora biti svjestan da publika zna biti fantastična, ali i okrutna – rekao je raspoloženi Kranjčar, osvrnuvši se, dakako, i na uzvrat u Salzburgu:

– Vjerujem u prolaz! Ima u nama još dosta rezervi, a istodobno ne vjerujem da austrijski prvak može igrati baš znatno bolje u odnosu na maksimirsku utakmicu. Konkretno, možda može biti nešto bolji u igri prema naprijed, ali u obrani je funkcionirao izvrsno, pogotovo iskusni lijevi branič Ulmer, koji već godinama nije tako dobro igrao – primijetio je dobro trener Kranjčar.

Komentara 6

ZO
zoom
10:26 19.08.2016.

prodati eduarda za 5 mil.EUR zvuči kao SF...a šempera treba ostaviti na golu bez obzira ne kikseve koje će zbog mladosti sigurno imati...osim toga, dosta kikseva imao je i eduardo koji je već preko 30.-e pa zato ne treba raditi pritisak na šempera kad bude griješio

Avatar Titanov sin
Titanov sin
10:21 19.08.2016.

Koliko Eduardo vrijedi vidjet cemo kad Semper stane na gol. Eduardo je vrhunski golman i pravi profesionalac, sretno.

LI
LigaPrvaka
11:15 19.08.2016.

dabogda sve pobjedili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije