Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI INTERVJU ZA VL
Povratak na članak

Eduardo da Silva otvoreno o poznatom Hrvatu: Pogriješio sam što sam mu vjerovao...

– Nisam ljutit. Vidjeli smo se nekoliko puta, pozdravili smo se. To je nogomet i sve razumijem. Samo mi je smetalo što mi je u četiri oka kazao da će me pozvati – kaže Eduardo

Komentari 23

BR
Brandfackel2
07:28 08.03.2020.

Ne volim Mamića, ali njegov doprinos uspjesima hrvatskog nogometa je neupitan i vjerojatno nenadmašiv. To su činjenice. Zato i Eduardo bježi od razgovora o Mamiću jer dobro zna da bi bez Mamića umjesto igranja u Arsenalu, najvjerojatnije brao banane u Brazilu...

VL
Avatar Illyricum31
Illyricum31
03:00 09.03.2020.

a no zanimljivim se zlocinima i kriminalnim radnjama bavi anacionalne libralno-komunisticka kamarila ka i sami nasi neprijatelji iz zagreba, kajkafci slovenci o ostali ne-hrvati, zar nije tako? tili bi oni Brazilcima, azijcima i afrikancima dijeliti drzavljastva da bi nastupali zaa nacionalnu vrstu onog ca po etnicitetu nisu, a u isto vrime bi tili i hrvatskog covika otirat od nj repke da bi nastupa za nacionalne vrste nekog drugog do svog, mozda katara, merike ili canade ili drzavi di je rodjen, jer u tome vide da mogu stetit nacionanom bicu cime se po samon ideoloskom opredjeljenju primarno bave. zato bi oni nas svit koji se rodi vanka tili otirat od hrvatskog, a brazilce, arape, afrikance, azijance i ostale ugurat da predstavljaju travestiju od nacionalne igre kakvi je to slucaj tamo di je anacionalni komunist i liberal korin spustija. jedini koji dolaze u obzir nastupati za nasu nacionalnu vrstu su oni Europljani koji se asimiliraju u nas svit, a od granice sa grckom do granice sa Italijom sve pripada nasem coviku i triba nastupati za nasu nacionalnu vrstu i smatrati se hrvatima. ca je Dukljanin no crveni Hrvat na primjer. ili Albanski covik. to je nasa Ilirska krv i moze nastupati i predstavljati nase nacionalno bice, a brazilci, azijci, afrikanci i arapi to nisu.

VL
Avatar Illyricum31
Illyricum31
19:23 08.03.2020.

zar nije sramotno stanje da imamo prestavnike drzava koje nisu nacionalne i ne prestavaljaju svoje narode, no su umjetne i kvazi-drzave, a neke cak i toliko minijaturne da su izgleda polisa kakvi je slucaj sa luksemburgom, lihtensteinom, andorom et al.. kurdi kojih je skora 50 milijuna u svitu ne mogu nastupati na naticanjima naroda, a andora moze. ili bih koja je protektorat kojeg cine 3 naroda, i ka i Velika Britanija koja ne nastupa na narodnim naticanjima ne bi smila po pravilima i samoj logici bit u utrkama naroda. to su tako neke stvari koje coviku razum vridjaju, a tu su naravno i kupovine igraca via drzavljanstvon kakvi je slucaj sa Brazicima kakvi je ovi nas.

VL
Avatar patkovic
patkovic
09:20 08.03.2020.

kupi zemlje u slavoniji i budi grof

VL
IL
ilijan1a
18:29 08.03.2020.

Dudu ljudino u Hrvatsku si uvijek i zauvijek dobro došao!

VL
TR
trudimSe
10:13 08.03.2020.

nitko tebi je valja Eduardo i svi su te zeznuli?? Da nije do tebe?

VL
Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
19:53 08.03.2020.

Dudu legenda!

VL
DI
diazrm
15:54 08.03.2020.

Da je Mamić ostao, nikad Dalić ne bi postao izbornik i ne bi postali viceprvaci svijeta, a Bjelica bi letio brzo nakon kiksa protiv Rudeša, to svi znamo.

VL
IV
ivanasertic4
08:12 08.03.2020.

Dobar igrač i dobar čovjek. Kranjčar ga je zeznuo vrhunski , na konto.svog sineka. A Mamić ga je htio iskoristit ko i sve igrače...sad ne može iz BiH, kolko god svi mislili internet i to, Mamić je častohlepan i tast njemu jako fali da se pojavi na nekim događajima u Hrvatskoj

VL
CA
cortesova arkebuza
12:39 08.03.2020.

Mamić,seljačina,primitivac i ogledalo tko i kakvi neljudi vladaju u HR. Osim toga Zdravko Mamić je „domoljub“ al istovremeno i veliki jugoslaven, Srbi su mu dakako braća bez obzira što to ustvari znači. Zdravlo Mamić je ustvari kako vjetar puše,čisti oportumist,, makijaveli. Zdravko Mamić je fenomenalan nogometni manager i da je na tome ostalo imao bi ugled jednog Hoennesa iz Bayerna. Ovako je ispao kriminalac,lažov,šibicar i ucjenjivač,jugoslavenčina iako ovo zadnje ustvari odavno kao pravna kategorija ne postoji. Nadam se da će kad tad hrvatskom krivosuđu u ruke.

VL
MA
marco75
09:47 08.03.2020.

U naslovu članka manjkaju osnovne karakteristike"poznatog Hrvata" primitivac i lopov.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.