Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Belgijac u Realu

Eden Hazard predstavljen navijačima: Ispunio mi se dječački san!

Eden Hazard
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
13.06.2019.
u 20:16

Belgijac je prošao liječnički pregleda te za 100 milijuna eura postao novi igrač kraljevskog kluba

Eden Hazard (28) potpisao je za madridski Real. Belgijac je prošao liječnički pregleda te za 100 milijuna eura postao novi igrač kraljevskog kluba.

Hazard je predstavljen na Santiago Bernabeuu pred nekoliko tisuća navijača.

- Želim zahvaliti predsjedniku Perezu, svojoj obitelji koja je ovdje te svima koji nisu mogli doći. Jedva čekam odjenuti ovaj dres, zaigrati i braniti boje ovog kluba. Ovo mi je dječački san - rekao je Hazard na francuskom jeziku, te obećao navijačima da će se truditi što brže naučiti španjolski jezik.

Predsjednik Florentino Perez predstavio je novu zvijezdu.

- Mi smo Real Madrid, želimo još trofeja, još naslova i pobjeda. Kako bi to nastavili moramo imati spektakularnu momčad i sjajnog trenera koji će je voditi. Dobrodošao, Edene, sada si ispunio svoj san. Ovo je tvoj novi dom - rekao je prvi čovjek Reala.

>> Pogledajte kakvu je godinu imao Luka Modrić

Ključne riječi

Komentara 1

JO
josip
21:10 13.06.2019.

di mu je broj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije