Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba za prvaka

EA Sports simulacija rekla svoje: Miočić gubi giljotinom u trećoj rundi

Stipe Miočić
Foto: Screenshot
1/10
13.05.2016.
u 15:59

Što će se stvarno dogoditi u glavnoj borbi večeri UFC 198 priredbe u Brazilu? Werdum će imati podršku desetaka tisuća fanova, no unatoč tome velika većina prednost daje Miočiću.

Neki sportovi imaju vidovite hobotnice, UFC ima EA Sports. Poznata gamerska kompanija nam je nedavno podarila UFC 2 igricu, a sada je pomoću iste napravila simulaciju borbe za naslov prvaka teške kategorije između Fabricija Werduma i Stipe Miočića koja je na rasporedu ovog vikenda, piše Fight Site.

Što će se stvarno dogoditi u glavnoj borbi večeri UFC 198 priredbe u Brazilu? Werdum će imati podršku desetaka tisuća fanova, no unatoč tome velika većina prednost daje Miočiću. Unatoč tome, igrica je na strani prvaka i predviđa pobjedu Brazilca u trećoj rundi. Jedino što ostaje nejasno- kako je Werdum pobogu preživio onaj lakat iz prve runde?

Komentara 1

DU
Deleted user
13:40 15.05.2016.

Je, nabijem EA simulaciju, njihov algoritam i njihovo računalo... Niste u jednadžbu ubacili "gene kamene" ;)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije