Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
E, to su bili tići!

E, to su bili tići! Hajdukovi vezni i napadači imaju 19,8 godina

hajduk
Ivana Ivanović/Pixsell
09.04.2012.
u 16:29

Želio bih otići kao prvi strijelac lige – istaknuo je Ante Vukušić

Nema kod Miše Krstičevića relaksacije, to su morali znati svi oni koji su da dočekali sa smiješkom. Tako je za igrače koji nisu odigrali 90 minuta odredio trening u poslijepodnevnim satima Uskrsnog ponedjeljka, što su mnogi dočekali spuštenih noseva. Kod Balakova je bila druga priča, bugarski trener znao je igračima dati dva slobodna dana. Ali, i Krstičevićeva logika je slična: Oni koji nisu igrali protiv Karlovca, posljednji trening imali su u petak, što znači da su imali dva slobodna dana. Uglavnom, Krstičević nije popustio, baš kao što i ne popušta na treningu.

Hajduk je protiv Karlovca slavio sa 1:0, jedini pogodak djelo je Ante Vukušića. Izborio je jedanaesterac, sam ga i realizirao. U formi je Vukušić, pogodio je i vratnicu. Sada se približio Fatosu Beqiraju na jedan gol.

– Ako već odlazim, kao što se to stalno govori i piše, onda bih rado otišao s titulom najboljeg strijelca lige – najavio je Vukušić nepoštednu borbu s Beqirajem.

Zanimljiva će to biti utrka, Vukušić je u proljetnom dijelu sezone uspješniji. U osam utakmica zabio je šest golova, Beqiraj četiri. U cijeloj je sezoni Dinamov napadač u prvenstvene 24 utakmice postigao 13 pogodaka, zabija svakih 128 minuta. Vukušić je, pak, u 20 odigranih utakmica dao 12 golova, a mrežu trese svake 123 minute. Hajdukov napadač imat će do kraja utakmicu manje, jer bijele prema rasporedu čeka i Varaždin, s kojim neće igrati.

Inače, Krstičević je za blagdana pogledao snimku utakmice s Karlovcem, oduševljen je prvim poluvremenom i brojnim prigodama. Ako se gledao vezni red i napad, onda je Hajduk prosječno bio star 19,8 godina! Prosjek starosti cijele momčadi bio je 21,5 godina, “kvari” ga samo 33-godišnji Mato Neretljak.

– Šteta što u prvom dijelu nismo uspjeli postići gol, dojam bi bio još bolji – kazao je Krstičević.

Iako je Karlovac oštećen za jedanaesterac u 19. minuti, Neretljak je srušio Bektašija, ali sudac Ivo Krečak nije ništa dosudio...

 

Komentara 12

OB
-obrisani-
17:14 09.04.2012.

Iako je Karlovac oštećen za jedanaesterac u 19. minuti, Neretljak je srušio Bektašija, ali sudac Ivo Krečak nije ništa dosudio... >>>> I za ovo je kriv Mamic

DI
Dipling
18:35 09.04.2012.

treba imati stvarno pokvaren karakter pa pisati ovako kako ovi nazovi novinari pišu karlovac je zakinut za jedanaesterac i rezultat a oni se raspisali o bilim tićima da je ovako pobjedio dinamo bilo bi salve kritika i omalovažavanja jesmo lii mi ista država ili su za ovu bijedu od novinaqrstva dozvoljeni različiti kriteriji i vrednovanja ovako nam nema spasa

JM
ja-ma
17:07 09.04.2012.

Slobodna Dalmacija?Ček da vidim?Neee...Večernji.Boli me ona stvar za \"bile tiće\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije