Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A tko je ne bi uzeo

E, to se zove potez za notes: Manekenka postala direktorica

'23.08.2011., Hotel Dubrovnik - Modna revija donjeg rublja i kupacih kostima Lisca. Tina Katanic.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL'
Goran Stanzl/Pixsell
03.11.2012.
u 08:56

Tina Katanić postala je direktorica marketinga Hrvatskoga stolnoteniskog saveza.

E, to se zove pojačanje! Tina Katanić, uspješna manekenka, kraljica Hrvatske te bivša Bingo djevojka, postala je nova direktorica marketinga Hrvatskog stolnoteniskog saveza.

– Sa stolnotenisačima sam već ranije surađivala kao model. Napravila sam editorijal sa Zoranom Primorcem i Rokom Tošićem – rekla je Tina Katanić koja je danas s delegacijom Saveza bila na prijemu kod gradonačelnika Milana Bandića.

Komentara 4

PL
Playingdevil
11:55 03.11.2012.

Nevjerojatno! Ovo može biti samo u Hrvatskoj. Toliko mladih školovanih ljudi sa iskustvom i onda ovo kao hračak u oko.

RT
Rollo Tomasi
12:06 03.11.2012.

S obzirom kakvi nam vode državu, ja bi ju stavio za premijerku. Kad se već donose glupe odluke, bar bi bila ljepša za gledat od npr. Milanovića ili Čačića.

NA
nationalgeografic
14:12 03.11.2012.

A zašto ona ne bi imala pravo na tu funkciju?! U marketingu..Pogodak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije