Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Frcale iskre

Džeko zbog ove situacije htio obračun sa suigračem nakon utakmice!

Edin Džeko
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
19.04.2018.
u 20:20

U Romi su znači zategnuti odnosi, a pred njima su najveći izazovi ove sezone.

U 33. kolu talijanskog prvenstva Roma je pobijedila Genou s 2:1, a susret je mogla i prije kraja odvesti u mirnije vode. Međutim, Florenzi je u izglednoj prilici propustio asistirati Džeki koji je bio u boljoj poziciji (u videu na 0:18), zbog čega je došlo do sukoba.

Džeko je odmah svom suičraču pokazao koliko je bijesan, a La Gazzetta dello Sport otkriva da se sukob nastavio i nakon utakmice.

Prema njihovu pisanju Džeko je vikao na Lorenzija, čak i bijesan krenuo prema njemu, a fizički okršaj spriječili su Kolarov i Strootman koji su Džeku odvukle u svlačionicu.

U Romi su znači zategnuti odnosi, a pred njima su najveći izazovi ove sezone. Prije svega tu se misli na dvoboj s Liverpoolom u Ligi prvaka.

Ključne riječi

Komentara 1

IK
iky
07:43 20.04.2018.

seljacina bio i ostao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije