Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zimski transferi

Džekin dogovor s Bayernom može srušiti samo Real

\'RESTRICTIONS / EMBARGO - ONLINE CLIENTS MAY USE UP TO SIX IMAGES DURING EACH MATCH WITHOUT THE AUTHORISATION OF THE DFL. NO MOBILE USE DURING THE MATCH AND FOR A FURTHER TWO HOURS AFTERWARDS IS PERM
AFP
05.12.2010.
u 12:09

Zvijezda zimske tržnice mogao bi biti Gareth Bale, zvijezda jesenske Lige prvaka za kojom je poludio Jose Mourinho.

Svakako najtraženiji napadač jugoistočne Europe Edin Džeko već dvije godine prodaje se iz neambicioznog Wolfsburga, koji je pretprošle sezone doveo do naslova prvaka Bundeslige. Gotovo da nema dana da ne iskoči nova glasina o transferu bosanskohercegovačkog reprezentativca, a navodna cijena pritom skače i do 40 milijuna eura.

Prema izvorima bliskima Džeki, Mandžukićev suigrač već je sve dogovorio s Bayernom, kamo bi trebao otići na kraju sezone. Džekin transfer odavno su dogovorila braća Hoeness – Dieter je menadžer vukova, a Uli je sada predsjednik Bayerna. Van Gaal mora podebljati vezni red – Klose je pred mirovinom, Gomez je pred odlaskom u Juventus, a neizvjesno je i kako će se razvijati oporavak Ivice Olića.

No, dogovoreni transfer na jug Njemačke mogao bi pomutiti madridski Real, Mourinho se nakon kraha u El Clasicu odlučio zahvaliti nekim igračima koji su ga razočarali u prvim mjesecima mandata (Benzema), a zbog ozljede Higuaina traži hitno novu špicu. Prednost Edina Džeke je to što može bez problema igrati u Ligi prvaka, a da je stvar ozbiljna, potvrđuje i to da se dolazak Džeke spominje u Marci i Asu, sportskim listovima s najboljim informacijama sa Santiago Bernabeua. Džeko u Realu – bila bi to velika priča zimskog prijelaznog roka.

Od ostalih velikih zvijezda valja očekivati veliki lov na zvijezdu jeseni u Ligi prvaka, Velšanina Garetha Balea. Za njega i Danija Alvesa bogati Manchester City nudi 96 milijuna funti! Balea je poželio i Jose Mourinho nakon petarde od Reala, a Harry Redknapp morat će ih sve odbiti misli li ozbiljno u Ligi prvaka.

Komentara 4

HR
Hrvat4ever
12:22 05.12.2010.

Balea je poželio i Jose Mourinho nakon petarde od Reala...sto je pjesnik s ovim htio reci??

ST
stormrider
13:40 05.12.2010.

Pjesnik je malo priglup. Mora da je mislio na Barcu (Petarda=pet).

GA
garincha
14:00 05.12.2010.

Van Gaal mora podebljati vezni red-Klose je pred mirovinom,Gomez je pred odlaskom u Juventus,a neizvjesno je i kako ce se razvijati oporavak Ivice Olica.Rjesenje je prosto!Ako su navedena trojica igrala u veznom redu,neka Van Gaal sad postavi golmana na mjesto centarfora,desnog beka na lijevo krilo,a oruzara kluba za stopera!A tebe neka sef postavi na mjesto portira pa tamo studiraj nogometnu nauku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije