Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
teški trenutci

Dvostruki olimpijski pobjednik saznao najgoru vijest: Dijagnosticiran mu je rak testisa

St. Leonhard im Pitztal: Aksel Lund Svindal oporavlja se od puknu?a ahilove tetive
Dominic EBENBICHLER
24.09.2022.
u 19:45

"Posljednjih nekoliko tjedana je bilo teško, ali mogu reći kako su u pitanju tjedni, a ne mjeseci zbog mdicinske pomoći, malo sreće i dobre odluke", objavio je Svindal.

Proslavljeni norveški skijaš Aksel Lund Svindal (39) objavio je kako mu je dijagnosticiran rak testisa, no dobra je vijest kako je otkriven u ranoj fazi te su prognoze povoljne.

"Posljednjih nekoliko tjedana je bilo teško, ali mogu reći kako su u pitanju tjedni, a ne mjeseci zbog mdicinske pomoći, malo sreće i dobre odluke", objavio je Svindal.

Tijekom svoje velike karijere, koju je završio 2019. godine Svindal je osvojio dva olimpijska zlata (superveleslalom 2010. u Vancouveru i spust 2018. u Pjongčangu), pet naslova svjetskog prvaka te dva naslova ukupnog pobjendika Svjetskog kupa (2007, 2009). Usto ima još i devet malih Kristalnih globusa (pet u spustu, dva u superveleslalomu i po jedan u veleslalomu i kombinaciji).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije