Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CO ZAGREB

Dvoršek: Danas ćemo osigurati naslov

CO Zagreb Nexe
Foto: Daniel Kasap/Pixsell
28.05.2014.
u 08:00

CO Zagreb u derbiju Premijerne lige gostuje u Našicama kod Nexea (19 sati) i na mali je korak do nove titule prvaka Hrvatske.

Rukometaši CO Zagreba večeras u Našicama (19 sati) igraju utakmicu 9. kola Lige za prvaka Hrvatske. Zagrebaši su praktički već osigurali naslov prvaka Hrvatske pa će se ova utakmica igrati samo za prestiž. Uostalom, Našičani imaju ogroman motiv jer nikad dosad nisu u službenoj utakmici pobijedili zagrebaše. Nedavno su uvjerljivo izgubili u polufinalu kupa.

– Ovo je najveći derbi hrvatskog rukometa, ali činjenica je da smo mi osigurali broj jedan, a oni broj dva i SEHA ligu. U tom smislu neće biti pravi derbi jer neće imati natjecateljsku težinu. S druge strane ja očekujem punu dvoranu i vjerujem da će publika uživati u jednom spektakularnom rukometu – rekao je Boris Dvoršek, trener Zagreba.

Budući da nema pritiska, igra će zasigurno biti puno atraktivnija.

– Smatram da smo mi favoriti i u Našicama i volio bih da tamo i matematički potvrdimo naslov prvaka Hrvatske. Naša je obveza dokazati još jednom da smo nenadmašni u Hrvatskoj i stoga ću tražiti od svojih igrača maksimalnu ozbiljnost koja bi nas trebala odvesti k pobjedi protiv Nexea. Kao i u prethodnim utakmicama, nećemo moći računati na naša dva vanjska pucača Mandalinića i Stepančića. Stipe je izvan stroja do početka sljedeće sezone, dok je Lukin prst bolje, ali još uvijek nedovoljno oporavljen da bismo riskirali njegov ulazak u igru. Ostali su zdravi i očekujem da takvi izbore dvije pobjede u preostala dva kola – zaključio je Boris Dvoršek.

>>CO Zagreb rutinski svladao Dubravu i osvojio kup

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije