Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prognozerka iz Slovačke

Dvoglava kornjača predviđa rezultate na hokejskom SP-u

magdalena
Večernji list
28.04.2011.
u 15:21

Nakon hobotnica Pola i Ikera, sada se pojavila i dvoglava afrička kornjača Magdalena, koja će prognozirati rezultate Svjetskog prvenstva u hokeju na ledu, koje u petak počinje u Slovačkoj

Dvoglava kornjača Magdalena rođena je na sjeveru Slovačke u Žilini u ožujku ove godine. Zbog genetskog efekta ima dvije glave. Njeno predviđanje ishoda svodi se na pomicanje po minijaturnom hokejskom terenu.

Magdalena je već bila u akciji te je predvidjela da će slovački hokejaši pobijediti Sloveniju na otvaranju Svjetskog prvenstva. Njezin vlasnik Roman Grešak rekao je da će kornjača predviđati rezultate samo određenih susreta, a sljedeća će biti utakmica Norveška - Švedska.

Komentara 1

SD
satan da shumsky
16:51 28.04.2011.

kojom glavom pogađa ta kornjača? magdom ili lenom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije