Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOALOV IZBOR

Dva Hrvata na popisu 50 najvećih talenata svijeta

Foto: PIXSELL
1/5
21.03.2019.
u 19:57

Za Palaversu pišu da Manchester City nije htio riskirati te ga je odlučio na vrijeme kupiti za sedam milijuna funti. Za Marina navode kako je sjajan igrač koji igra na lijevoj strani, a da su prije potpisa novog ugovora s Dinamom za njega bili zainteresirani velikani poput Milana, Cityja i PSG-a

Izbori za najtalentiranije mlade nogometaše na svijetu jedna su omiljenih zabava svim ljubiteljima nogometa, a jedan je posebno utjecajan.

Goal.com jedan je od najpopularnijih sportskih portala, a ove godine su napravili svoj popis 50 najboljih mladih nogometaša. 

Na njemu su svoje mjesto našli i dva Hrvata - Ante Palaversa iz Hajduka i Antonio Marin iz Dinama. 

Za Palaversu pišu da Manchester City nije htio riskirati te ga je odlučio na vrijeme kupiti za sedam milijuna funti. Za Marina navode kako je sjajan igrač koji igra na lijevoj strani, a da su prije potpisa novog ugovora s Dinamom za njega bili zainteresirani velikani poput Milana, Cityja i PSG-a.

Na prvom mjestu se našao Englez iz Borussije Dortmund Jadon SanchoVinicius Junior je na drugom mjestu, a Callum Hudson-Odoi iz Chelseaja, koji je 'tiha patnja' Nike Kovača, nalazi se na trećem mjestu. 

Na popisu nema igrača iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije kao ni iz Crne Gore.

>> Pogledajte vrijednosti hrvatskih nogometaša 

Komentara 2

SI
sikic.ive
20:07 21.03.2019.

A ima li koji bugari. vas samo srbi zanimaju

IL
ilijan
20:19 21.03.2019.

Prvih 50 mjesta su Hrvati na niže svi drugi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije